Още по темата30.01.2019 / 23:51Ето ги най-важните съвети на Ванга,

...
Още по темата30.01.2019 / 23:51Ето ги най-важните съвети на Ванга,
Коментари Харесай

Баба Ванга: За да се предпазите от уроки и лоши очи дръжте това в къщата си

Още по темата30.01.2019 / 23:51Ето ги най-важните препоръки на Ванга, които ще трансформират живота ти!24.01.2019 / 23:51Най-важните завещания на баба Ванга

Баба Ванга много постоянно често е споделяла кои са тези предмети, които носят шанс, благополучие и успех на обитетелите на къщата и жилището, в случай че се заредят с позитивна сила.

В думите и препоръките си към нуждаещите се от вяра и взор в бъдещето, петричката пророчица посочвала именно тези материални движимости:


Според Ванга  “ кръглото огледало добре помни ". Ако го има в къщата, то щастието няма да изтече, а ще остане в огледалото.Тя също казвала  " Свещите ще оказват помощ на хората да запазят и поддържат силата в къщата ".
Тези свещи, направени от восък, имат в действителност чудесна мощ.


Икона Вие не сте прекомерно мързеливи, с цел да отидете на черква и свещи за здраве и за покой да запалите. Идете в църковния магазин и си изберете икона, която ще се трансформира в асистент за цялостен живот. Можете да обмислите избора си, само че най-добре е да погледнете иконите и да изберете тази, която ви носи най-голямата наслада ”, сподели Ванга. Иконата ще бъде вашият правилен другар и в сложна обстановка ще ви утеши, вяра и наслада в тъгата ще донесе, и вълненията ще успокои. Основното нещо е да се обръщате с цялото си сърце към иконата вместо да я употребявате, с цел да утоли вашите потребности ”. Черен камък Голямата пророчица Ванга споделя: “За да бъде сънят добър, би трябвало да си намерите асистент, който да ви пази. Затова ще е потребно да намерите крайпътен черен камък, най-незабележимия. Ако донесете подобен камък в къщата си, в никакъв случай няма да имате проблемите със съня. ”  


 

За дамата

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: