Още по темата15.03.2019 / 08:31Четирима са задържани за масовата стрелба

...
Още по темата15.03.2019 / 08:31Четирима са задържани за масовата стрелба
Коментари Харесай

За 40 убити и над 20 тежко ранени при стрелбата срещу две джамии в Нова Зеландия съобщи премиерът Джасинда Ардърн

Още по темата15.03.2019 / 08:31Четирима са арестувани за всеобщата пукотевица в Нова Зеландия15.03.2019 / 07:04Въоръжени офанзиви против две джамии в Нова Зеландия, има жертви

Снимка Туитър

40 души са убити и над 20 са съществено ранени при стрелбата против две джамии в Крайстбърч, заяви министър председателят на Нова Зеландия Джасинда Ардърн, съобщи Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

``
реклама

В страната е оповестено най-високото равнище на опасност за сигурността, добави тя. По думите й четиримата арестувани имали екстремистки възгледи, само че не били в описите за наблюдаване на полицията. В Сидни министър председателят на Австралия Скот Морисън удостовери че един от обвинените е австралиец, и осъди двойното нахлуване като акт на крайнодесен терорист.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР