Още по темата03.11.2017 / 10:57Зверска катастрофа! Кола е разполовена и

...
Още по темата03.11.2017 / 10:57Зверска катастрофа! Кола е разполовена и
Коментари Харесай

Шофьор с 4 месеца стаж е предизвикал зверския удар, разчленил кола край Карлово

Още по темата03.11.2017 / 10:57Зверска злополука! Кола е разполовена и смазана на пътя край Карлово (Видео)

Снимка TrafficNews.bg

25-годишен мъж с едвам четиримесечен шофьорски стаж е бил зад кормилото на разчленения и смачкан автомобил на пътя край Карлово, заяви TrafficNews.bg . Снощи в района на село Васил Левски лек автомобил “Пежо ” излязъл вдясно отвън пътя и се блъснал поредно в две дървета. 

Сигналът на тежкия пътен случай е получен към 19.15 часа през вчерашния ден. На мястото на злополуката е открит автомобилът сплескан до неразбираемост. Вследствие на тежкия удар, возилото е разполовено на две обособени елементи, а сред предницата и задницата му има към 30 метра разстояние. Двигателят се е отделил и е паднал между двете елементи от структурата на автомобила.

По първични данни произшествието настава, откакто водачът губи надзор над колата, като най-вероятно става дума за превишена скорост. Карловската полиция обяснява аргументите към злополуката. Според органите на Министерство на вътрешните работи няма данни за приложимост на алкохол от страна на водача. 

25-годишният лидер и неговия 23-годишен сателит са настанени в УМБАЛ „ Свети Георги “ без заплаха за живота. И двамата потърпевши са поданици на село Соколица. 

Местопроизшествието е непокътнато и посетено от дежурна оперативна група на районно управление (на МВР) – Карлово. Извършен е оглед. Работата продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР