Още по темата: Трагедията е огромна! Момче загина при адска

...
Още по темата: Трагедията е огромна! Момче загина при адска
Коментари Харесай

Искат решетки за собственика на опела ковчег от бул....

Още по тематиката: Трагедията е голяма! Момче почина при адска злополука Кошмарно разобличаване за бащата на близнаците от злополуката

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 45-годишния Митко Дебелаков. Това е бащата на 19-годишния водач Огнян Дебелаков, който катастрофира преди няколко дни на бул. „ Марица “, като при случая починаха двама младежи, а различен пострада тежко.

На бащата Митко ще се търси отговорност за даване на лекия автомобил „ Опел Корса “на недееспособен лидер, предизвикал злополука, оповестиха от прокуратурата. Той е знаел че синът му няма брошура. Освен това се оказа, че Огнян се е качил зад кормилото под въздействието на алкохол.

Както „ Марица “ писа по-рано, цялото семейство Дебелакови е правило нарушавания на пътния закон. Бащата имал автомобил, само че също като сина си Огнян нямал шофьорска брошура. Братът близнак на Огнян – Васко Дебелаков, спрямо тях напряко е рецидивист на пътя – хващан е 4 пъти да кара без брошура, за което е отнесъл наказания за 800 лв., наказван е и за липса на застраховка „ Гражданска отговорност “.

При случая на 29 септември на място починаха 16-годишният Жанет Александров и 19-годишният Петър Илиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР