Още по темата: Наематели подлудиха улица "Свети Наум" Ромки превърнаха

...
Още по темата: Наематели подлудиха улица "Свети Наум" Ромки превърнаха
Коментари Харесай

След намесата на „Марица“: Изгониха ромите от „Свети Наум“

Още по тематиката: Наематели подлудиха улица "Свети Наум " Ромки трансфораха в бардак къщата на "Св. Наум " 5

Изгониха с полиция двете нагли ромки, които бяха трансформирали къща в бардак на улица „ Свети Наум “ след намесата на „ Марица “.

Майката Мария и щерка й Милка нелегално се бяха заселили в остаряла къща на улица „ Свети Наум “ 5 в Мараша. Бившата собственичка на постройката описа пред медията ни, че дамите употребяват помещението за проституция.

Милка и Мария постоянно водили мъже вечерно време, напивали се, правили кавги, стигало се до бойни подиуми. Съседите по цяла нощ били подложени на стрес и викове.

„ Виждаме ги по какъв начин водят мъже в къщата. Понякога излизат голи и пияни и крещят по двора. Децата ги гледат. Понякога изчезват за ден-два и отново се връщат ", описа жена от прилежащата кооперация.

Жителите на квартал „ Мараша “ се оплаквали на всички институции, само че те били безсилни пред буйния манталитет на ромките.

След инспекцията на „ Марица “ притежателите на помещението, благодарение на полиция са отишли на на мястото. Със мощ са изгонили пришълците, като са им забранили да се връщат. На парцела е натрапен запор.

„ Спокойствието на нашата улица се върна, откогато ромките си потеглиха, с помощта на „ Марица “, сподели дамата, която преди време се свърза с медията ни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР