Още по темата Календар 20 - 26.2037 20 окт 2017

...
Още по темата Календар 20 - 26.2037 20 окт 2017
Коментари Харесай

Селекция: Оцелявай стилно

Още по тематиката
Календар 20 - 26.2037
20 окт 2017
Последни вести
20 окт 2017 Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Противогаз SafeHead Новите провокации на нашето време разшириха понятието " артикули от първа нужда " съразмерно с увеличението на нещата, които природата към този момент отхвърля да ни даде. Тази селекция събира техническите средства, без които към този момент не можем с традициите на положителния дизайн.
Рядко представяме артикули от първа нужда, само че този път имаме мотив. В израз на дребен протест против вездесъщия унисекс в промишлеността новите умни противогази на SafeHead се оферират в две разновидности – за мъже и за дами. " Женският " модел е решен в розово – закачлива отпратка към " момичешките дрешки " от предишното, а мъжкият е в провокативно смоговосиво. Върху спомагателното покритие от LiveFabrics™ можете да проектирате обичаните си физиономии и да показвате мечтаното въодушевление на тези към вас. Нов патентован механизъм засича 90% от хакерските наноботове, които ще се опитат да обхванат през носа в персоналния ви персонален код. Радиолокаторът пък ще ви помогне да не изгубите приятелите си в смога, в случай че се отделите на повече от 2 метра. Предлага се и със свръхфункции като суперслух, нощно виждане и други.

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Костюм за цяло тяло NoWaste
Понякога се постанова да излизаме навън и този костюм за цяло тяло ни оказва помощ да преработваме наложителното на ден количество човешки отпадъчни вещества и в придвижване. NoWaste преработва секретираните течности, извличайки питейната вода от тях и съхранявайки я за по-нататъшна приложимост. Абсорб мрежата е тройно сгъстена в региона на потните жлези, специфичният елемент за зоната под кръста на място отделя течността от твърдия артикул и ги складира в обособени капсули, съвместими с множеството хранителни синтезатори. Не е нужно да споделяме, че костюмът може да се носи освен на открито. Произведен в Северния мегаполюс и най-важното - планиран от хора. Снабден е с тръбички и контейнер и се предлага в разнообразни цветове.

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

3D Принтер AnalogFood
Този дребен и приветлив синтезатор на храна поддържа всички общоприети формати като FoodCard, YumTech, InstaFood. Вече опитахме синтетичния лимец и сме във екстаз. Общото ограничаване на дневната доза сурово вещество към този момент няма да е проблем, тъй като синтезаторът работи и с капсули за човешки отпадъчни субстанции от костюмите на NoWaste нагоре, което придава прочут нюанс на персонализация на храната ви. Визуалният процесор е в положение да проучва съставките от случайна фотография в Глобалния Instagram списък на храната и да направи тъкмо 3D копие най-малко на повърхността и да принтира към този момент несъществуващи артикули като пържоли, мед, торти и така нататък Като минус посочваме ограничаването – може по 1 пържола всеки три дни поради нужните запаси. Напомняме, че синти храната не замества пълноценното приемане на таблетки.

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Mugler Archive series ROSE 32
Архивната серия на " Mюглер " продължава да ни изненадва с възстановки на несъществуващи към този момент растения – този път става въпрос за същинска българска rosa damascena от региона на някогашния Казанлък. Ароматите са синтетична имитация, получена посредством Headspace технология от последните представители на този липсващ тип, които не престават да живеят в Златната оранжерия под едно от фамозните изкуствени слънца. Полъх от този парадайс можете да усетите и вие. И в случай че се чудите за какво парфюмът се класира в тази селекция, то е поради високото му наличие на Duprin™ - вещество, което при постоянна приложимост стопира размножаването на множеството от Супербъговете. Профилактиката към този момент мирише на роза.

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

PlaySafe антирадиационна инжекция
Ролевите игри в Откритите зони стават все по-модерен рисков спорт, което се отразява и в средствата за сигурност. Култът към старите компютърни игри се завръща в дизайна на този подкожен дозатор срещу радиация – в последна сметка към този момент живеем в техните апокалиптични пейзажи. Имайте поради, че инжекцията срещу радиация има продължителност 1 час. Мутациите при продължителна приложимост са в границите на естественото по БДС, т.е. има " незначителни " странични резултати.

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Домашен любим Alfredo
Няма значение дали обичаните ви архивни клипове са на котки, кучета или хамстери - персонализираният робот-компаньон с разнообразни режими на държание Alfredo ще симулира всичките освен образно, само че и на пипане: РеалнаКозина™ е нов материал, създаден взаимно с Музея за домашни любимци на Южния мегаполюс. Самообучаващата му система идва с презаредени 5 терабайта компилации с котки от началото на XXI век.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР