Още по темата: Бомба! Красива тв водеща влиза във "Фермата"

...
Още по темата: Бомба! Красива тв водеща влиза във "Фермата"
Коментари Харесай

Във Фермата стана горещо! Всички полудяха по нея СНИМКА

Още по тематиката: Бомба! Красива тв водеща влиза във "Фермата " СНИМКИ

Мариана Маринова е измежду най-сексапилните дами във „ Фермата “ и неслучайно жадните мъжки погледи непрекъснато клонят към нея. Така стана и в този момент, когато сочното й дупе излезе на показ.
Неволно разголеното дупе на Мариана Маринова подлуди мъжете в тима на богатите в риалитито „ Фермата: Нов свят “, написа HotArena.

Обута в къси панталонки, организаторката на състезания за хубост се приведе под прав ъгъл, с цел да задържи рамката на преди малко съединен долап в лятната кухня.

 Резултат с изображение за „ Ох, какво дупе на Мариана Маринова! “

Позата й не остави доста на въображението и притегли жадния взор на треньора на звездите Сами Хоссни. „ Освен да си подпра по този начин и да се скрия, не знам какво друго да направя! “, засмя се нашенецът с египетска кръв, показвайки, че употребява дървената повърхност като заслон за ерекцията си. Нищо неподозиращата Мариана се изправи от раз при мненията им, с цел да не разкрива повече от прелестите си в народен ефир.

Шефката на силконките у нас не е единствената господарка, съумяла да нахлуе в мокрите мечти на мъжете в тима. Паулина Ванегас – силиконката от тима на чорбаджиите, побърква сиромаха Краси Джунов съвсем през цялото време на шоуто. Миналата седмица той не устоя и се трансферира през триметровата ограда, с цел да се придвижи при обичаната си, макар че по този начин съобщи тима си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР