Още по темата: Адски сблъсък: Кола с 3 деца се

...
Още по темата: Адски сблъсък: Кола с 3 деца се
Коментари Харесай

Движението по Е-79 затруднено заради катастрофата

Още по тематиката: Адски конфликт: Кола с 3 деца се заби челно в бус

Движението по интернационалния път Е-79 сред Монтана и Видин е затруднено поради злополуката сред товарен бус „ Мерцедес “ и лек автомобил " Опел " станал по-рано през днешния ден.

Ударът е близо до монтанското село Долна Вереница. След конфликта смачканите возила са останали на пътя и по този начин трафикът в неделния ден е изцяло блокиран, оповестява BulNews, базирайки се на очевидци на мелето.

На местопроизшествието има три коли за спешна помощ, две пожарни и два патрула на полицията, които работят на мястото на злополуката. От мощния конфликт има разпилени елементи от двете возила на към 50 метра. Според очевидци силата на удара е била чудовищна.

Тепърва се чака да дойде дежурен дознател от Монтана, който да стартира да обяснява аргументите за злополуката. По тази причина през идващите най-малко 2 часа придвижването ще остане прекратено. Очаква се през идващите най-малко 30 минути придвижването по Е-79 да остане блокирано. Вече се натрупат опашки от коли и камиони и от двете страни и евентуално ще се стигне до оповестяването на обходен маршрут. Преди минути от АПИ оповестиха, че придвижването по път I-1 Видин - Монтана в региона на с. Долна Вереница е лимитирано в двете направления. Обходният маршрут е Монтана - с. Долна Вереница - път I-1 - Видин и назад. Трафикът се контролира от Пътна полиция. Blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР