Още от появата си в края на 2018, магазинът на

...
Още от появата си в края на 2018, магазинът на
Коментари Харесай

Darksiders 1/2 и Steep са безплатни в Epic Games Store

Още от появяването си в края на 2018, магазинът на Epic Games стартира с обещанието да дава по две видеоигри на месец. По-късно това се промени и геймърите бяха зарадвани с новината, че ще бъде подарявана по една игра на седмица.

Около новогодишните празници, Epic Games анонсираха чудесната вест, че всеки ден ще бъде подарявана по една игра. Ако сте следили, протичащото се тук, то най-вероятно в последните дни сте се сдобили с игри, като Celeste, Shadow Tactics: Blades of the Shogun и за последно, Yooka-Laylee and the Impossible Lair. А в този момент идва ред на следващата порция игри. Не една, а цели три: Darksiders 1 и 2, които идват в техните модифицирани версии и Steep.

Ако желаете да се запознаете от близко с началото на историята на Война и другите предвестници на апокалипсиса, както и продължението на техните завършения в надлежно Darksiders: Warmastered Edition и Darksiders 2: Deathinitive Edition, знайте, че имате едвам седмица, с цел да се сдобиете с тях. Първата от тези игри е модифицирана версия на емблематичната първа игра от поредицата. Ремастерираната версия на оригинала от 2010, излезе шест години по-късно. В нея с изключение на поддръжката на 4К е усъвършенствана резолюцията на текстурите, кътсцените са модифицирани за представянето им в HD, наложени са промени в рендирането и пост-обработката, фреймрейта и са добавени ред усъвършенствания във връзка с графичните варианти – FOV, избор за показване на картината, пречистване на текстурите и други

Steep, от своя страна е много друг вид игра. С него Ubisoft оферират на феновете на рисковите спортове да се гмурнат в рискови инициативи, забавлявайки се на топло у дома сами или играейки с другари.

Darksiders: Warmastered Edition може да свалите отсам, Darksiders 2: Deathinitive Edition тук, а Steep, посещавайки страницата на играта в магазина тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР