Още от първия съдийски сигнал чехите се прибраа в собствената

...
Още от първия съдийски сигнал чехите се прибраа в собствената
Коментари Харесай

Интер пребори 10 от Виктория в Пилзен

Още от първия съдийски сигнал чехите се прибраа в личната си половина и чакаха своя късмет на контраофанзива. В първите към 20 минути те на три пъти получиха жълти картони за непремерени влизания.

Точно след 20 минути игра многоходова композиция на Интер откри непокрития Един Джеко, който с диагонален удар откри.

В самия завършек на полувремето се получи същинска канонада пред стража на домакините, като първо Джеко нанесе слаб изстрел, а при добавката Мхитарян също не съумя да удвои.

Втората част стартира тъкмо както и първата - с напън на " Змията ". Бастони пресече подаване на състезател на Виктори, напредна в половината на чехите и " качи " топката на главата на Дъмфрис, само че нидерландецът не съумя да означи от броени метри.

Малко по-късно Павел Буха получи червен картон след брутално влизане в краката на Николо Барела. Въпреки че остана с 10 души Виктория опита да сътвори положения пред Онана. Точно тогава обаче Интер удари за повторно.

„ Нерадзурите “ развиха доста бърза контра, минала през Хоакин и Джеко, като точно босненският таран откри връхлитащия в наказателното Дъмфрис, който с удар около Станек направи преднината на италианците от два гола.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР