Още от първите дни на Фермата, Цвети и Виктор не

...
Още от първите дни на Фермата, Цвети и Виктор не
Коментари Харесай

Цвети от Фермата срещна голямата любов

Още от първите дни на „ Фермата ”, Цвети и Виктор не скриха, че има химия сред тях, само че все пак нито един от двамата не подхващаше по-сериозна крачка. И въпреки да имаше буйни целувки, връзките им бяха на приливи и отливи, а и след края на шоуто двамата признаха, че са прекомерно разнообразни, с цел да бъдат двойка.

Само преди няколко дни стана ясно, че Цвети е чествала Нова година в Дубай в компанията на загадъчен красавец. Новата ѝ обич обаче не е напълно нова, даже в противен случай. Името на момчето е Ивайло и двамата с Цвети се познават от 2018 година. Той е водач в компанията, в която красивата „ фермерка ” е била стюардеса. През 2020 се влюбват, само че минават през няколко раздели. Ето, че ориста още веднъж ги събира.
Ето коя е половинката на Коцето от " Фермата " (СНИМКИ + ВИДЕО)
Всеки, който е гледал „ Фермата ”, знае че, Коцето беше един от най-колоритните облици в предаването. 40-годишният бежанец д...
Прочети повече
След като излиза от формата, Цвети схваща, че Ивайло е поддържал връзка с майка ѝ, с цел да знае дали е добре. Признава също, че не му е било прелестно да гледа някои епизоди от предаването.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР