Още от древни времена съществуват редица суеверия, свързани с урочасването.

...
Още от древни времена съществуват редица суеверия, свързани с урочасването.
Коментари Харесай

5 вещи, които могат да ни УРОЧАСАТ

Още от антични времена съществуват редица суеверия, свързани с урочасването. Дали да вярвате в тях или не е въпрос на персонален избор. Според фън шуй доста от предметите, намерили място в дома ни, оказват въздействие върху шанса и силата в живота ни. Някои от тях се отразяват зле на шанса ни, а други рефлектират директно върху връзките с околните ни.

Дори да не сте от най-суеверните хора, няма да е зле да се замислите за едно разчистване на дома, в което да изхвърлите избрани предмети.
Ето кои са движимостите, за които се счита, че урочасват: • Развалени часовници;
Смята се, че тези часовници или би трябвало да се хвърлят, или ремонтират, с цел да могат да работят в синхрон с времето. В противоположен случай това ще ни донесе неприятен шанс. Не е изключено в живота ни да се получи страшна неразбория.
• Кактуси; НЕ споделяйте с никого тези 7 неща, с цел да не ви урочасат
Когато ни се случи нещо хубаво или пък имаме блестяща концепция, бързаме да го споделим с другари, близки, сътрудници – с целия свят. Тру...

Това сигурно няма да се хареса на феновете на кактусите. Растенията, които имат бодли, съумяват да притеглят отрицателна сила. Това, на собствен ред, води до утежняване на взаимоотношенията сред хората в фамилията.
• Отворен чадър;
Когато внасяте чадър в дома си, старайте се той постоянно да е затворен. Смята се, че отвореният чадър ще внесе неприятна сила в дома. Опитайте това в никакъв случай да не се случва.
• Стари календари;
Бабите имат навика да пазят остарели календари върху стените в дома си, с цел да могат да се радват на фотосите на своите деца и внуци. Истината е, че това не трябва да се позволява, защото старите календари пречат да гледаме с възторг към бъдещето.
• Стари и изсъхнали растения.
Няма значение дали става въпрос за саксийни цветя или такива във ваза, незабавно, щом забележите, че са мъртви, изхвърлете ги. Те също имат способността да зареждат дома с неприятна сила, когато към този момент са увехнали. Заменете ги с нови и свежи, с цел да имате шанс и в никакъв случай уроките да не ви застигат!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР