Още от древни времена хората са предубедени спрямо появата на

...
Още от древни времена хората са предубедени спрямо появата на
Коментари Харесай

Какво значи, ако намериш нож?

Още от антични времена хората са предубедени по отношение на появяването на избрани предмети в дома. Това е по този начин, защото тя несъмнено се свързва с дадени символни смисли, които предвещават скорошно събитие в дома.

Ножът е предмет, който буди асоциации за вещерство, магия и тъмни сили. Ето по какъв начин обаче се интерпретира появяването на нож под някаква форма:

Появата на нож в дома най-често се пояснява отрицателно. Обикновено това е знак за предстоящ фамилен спор или скорошна разлъка с непосредствен човек. Освен това ножът може да значи телесна щета или нахлуване.

В европейската просвета ножът се пояснява по отношение на неговите външни характерности. Ето какви са тълкуванията:

- Смята се, че ножът със счупено острие е знак, че ви чакат отрицателни житейски обстановки, за които би трябвало да се подготвите;

- Ако откритият нож е с изострен край, то това е неприятно предсказване. Най-вероятно ви подсказва за бъдещи компликации, несполуки и загуби в персонален и професионален план;

 Символика на нож

- Ако намерите нож, който е ръждив, то това се интерпретира като бъдеща разлъка. Вярва се, че скоро ще се разделите с обичания човек;

- Приема се също, че заземеният нож с разрушен край символизира неуспеха. Най-вероятно вашите стремежи и фантазии няма да се изпълнят и даже ще се окажат невъзможни.

Счита се още, че ножът е предмет, който превъплъщава силата и силата на своя притежател. Ако го намерите на улицата и го присвоите, то ножът ще ви трансферира този енергиен заряд, както и ориста на вашия предходник. Затова сходна находка може да ви донесе благосклонно или пък обречено бъдеще.

Ето още какво значи намирането на нож на улицата:

- Намереният нож може да предсказва за бъдещо пренасяне на ново място;

- Ножът на улицата може да се пояснява като дълготрайно тежко заболяване или хронична болест;

- Намереният нож на улицата може да се интерпретира като неуспехи на работното място;

- Ножът е и знак на раздялата – в случай че го намерите на улицата, евентуално ще претърпите разлъка с ваш обичан човек.

Въпреки отрицателните смисли, ножът може да се одобри и за защитно средство. Затова в предишното бъдещите майки са заспивали с нож под възглавницата, който да ги опази от въздействието на злите сили.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР