Още обвинения за блудство могат да бъдат повдигнати срещу директора

...
Още обвинения за блудство могат да бъдат повдигнати срещу директора
Коментари Харесай

Нови сигнали срещу обвинения в блудство директор на училище


Още обвинявания за блудничество могат да бъдат повдигнати против шефа на учебното заведение в с. Ново Паничарево, община Приморско. Според прокуратурата, освен възпитаници, а и учители са знаели за дейностите на арестувания през предходната седмица Христо Радев. Възможно е, с изключение на обвиняването за блудничество с 14 - годишната Радостина Христова, Радев да се снабди с още сходни.

Това уточни по време на гледането на мярката за неотклонение представителят на Районната прокуратура в Бургас Христо Колев:

„ Разпитани са учители, които са удостоверили тези обстоятелства. Като им е било известно за това негово държание от предходната година и от тази “, сподели Колев.

По неговите думи, родителите и учителите са неглижирали изказванията на децата и едвам в този момент са имали храброст да го заявят. Като очевидец е разпитана още една ученичка, която е удостоверила за пристрастеностите на шефа.

Според самия Христо Радев, не става въпрос за удостоверение от страна на учители, а преподавателите са разказали какво самите деца са им споделили. Той изрази удивление за какво откакто имало такива изказвания от предходната година, до момента не е подаван сигнал против него. Радев още веднъж акцентира, че е почтен.

Днес, Окръжният съд в Бургас удостовери мярката му, наложена от Районния – домакински арест.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР