Още не мога да възприема факта, че Ваня вече не

...
Още не мога да възприема факта, че Ваня вече не
Коментари Харесай

Стефан Диомов: Още не мога да възприема факта, че Ваня вече не е между нас

Още не мога да възприема обстоятелството, че Ваня към този момент не е сред нас. Това сподели композиторът Стефан Диомов в ефира на БНР Бургас, която ни напусна в четвъртък на 64-годишна възраст.
" По света има милиони артисти, само че малко на брой са същински. Ваня беше една от трите фигури същински, неподправени, които пееха откровено и вдъхновяващо - с неповторима бленда, неповторима фраза. Тя беше в действителност същинска певица. Много малко хора знаят, че тя имаше дарбата да пее и национални песни и то фантастично. Загубата е огромна! Слава Богу, че песните остават, което значи, че и тя ще бъде измежду нас в годините напред ", показа Диомов.
Песните на Ваня Костова ще звучат през днешния ден в Бургас. Всеки бургазлия и посетител на града може да ги чуе от 12 часа. За задачата ще бъде включено външно озвучаване при експоцентър „ Флора “, постройката на Общината, Културен дом на нефтохимика, Културен център „ Морско казино “ и Младежки културен център.
Всеки, който желае да остави цвете в памет на Ваня Костова, може да го направи на Часовника от 12 часа през днешния ден.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР