Още на Нова година Джулия Фокс и Кание Уест за

...
Още на Нова година Джулия Фокс и Кание Уест за
Коментари Харесай

Какво провали връзката на Джулия Фокс и Кание Уест

Още на Нова година Джулия Фокс и Кание Уест за първи път провокираха клюки, че се срещат. Тогава те бяха снимани дружно в Маями. След това пък отпътуваха за Ню Йорк, където продължаваха да се виждат.
 Леонардо ди Каприо и Камила Мороне, Жерар Пике и Шакира и кои са звездните раздели през 2022 година досега
Големите звездни раздели на 2022 година (до момента)

Когато и любовта не е задоволителна

И по всичко личеше, че бързо се увличат един по различен. Още през януари Джулия Фокс даже разгласява есе в списание Interview, в което споделя за новооткритата си обич с Кание Уест. За страдание обаче, връзките посред им по този начин и не прераснаха в съществени и месец по-късно, през февруари тази година, стана ясно, че са скъсали.

Тогава се появиха и спекулации, че връзката им е била изкуствено основана, с цел да се притегли публично внимание. " Това са такива нелепости ", декларира Джулия Фокс по тематиката. И добавя, че нещата сред нея и Кание Уест са се развили напълно естествено - той просто се е сдобил с номера ѝ от другар.
 Снимка 587799

Моделът споделя още, че в началото връзките им фактически са били доста сантиментални, а развиването им - мудни, ден за ден. И двамата са желали да видят по какъв начин ще се развият нещата естествено, без да се притискат взаимно. Но от самото начало Джулия си е имала едно мислено за Кание Уест поради развода му с Ким Кардашиян, който тогава е бил в разгара си.

В изявление за списание ES, оповестено в сряда, на 14 септември, Джулия Фокс си признава, че точно нерешените проблеми, с които се е занимавала половинката ѝ тогава, са били съществена причина за неуспеха на връзката им.
 Джулия Фокс и следващата ѝ фешън провокация по улиците на Ню Йорк
Джулия Фокс отново прикова погледите ни

Провокативна, по-провокативна, Джулия Фокс

И изяснява, че просто не е имала силата и времето, които да отделя, с цел да му оказва помощ да работи той върху себе си. Причини, които в действителност звучат много зряло и премислено. Явно Джулия въпреки всичко не е взела решението да скъса с Кание преждевременно и признава, че и не съжалява за него. Просто не е имало смисъл от това двамата да се търпят дружно за по-дълго.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР