Още месец преди двата си грандиозни концерта в НДК-а, Веселин

...
Още месец преди двата си грандиозни концерта в НДК-а, Веселин
Коментари Харесай

Най-Накрая! Папараците Ги Изловиха, Вижте Снимки От Сега! Ето Я Новата Любовница На Веско Маринов!

Още месец преди двата си грандиозни концерта в НДК-а, Веселин Маринов се скъса да ги промотира във всички медии. Освен да приказва за добре познатия си репертоар, той се изфука, че и новата му муза ще бъде измежду публиката. Въпреки че избира да не приказва за настоящата жена до себе си, от дълго време всички са наясно коя е тя!

Вече няма смешка, няма машинация. Веселина Пеева от Добрич е формалната половинка на Веселин Маринов и двамата нямат желание към този момент да го крият! Блондинката се появи в претъпканата зала 1 на НДК минути преди началото на представлението на своя обичан. Тя влезе като същинска ВИП личност и зае своето ВИП място на метри от сцената.



Впечатление на близките направи, че Веселина се придвижва с защита! Не е ясно какво тъкмо е наложило тази последна мярка. Но Веселин Маринов е наел няколко яки мъжаги, които да наблюдават и пиле да не прехвърква към главата на неговата скандална държанка. А тя пък приема с усмивка вниманието и грижите и напълно е вирнала нос!

Веселина Пеева се появи в залата и дружно с нейните родители, които също имаха непокътнато място покрай кандидат-зетя. Блондинката несъмнено се бе постарала да наподобява много привлекателно, евентуално с цел да въодушевява естрадния трубадур по време на осъществяванията му. Тя направи усещане с професионално накъдрена коса, написа hotarena.net.

Изгората на Веселин Маринов цяла вечер не е смъкна екстравагантна и не изключително подобаваща за случая бяла мантия с цип начело. Освен това, не изглеждала изключително въодушевена от протичащото се на сцената и телефонът очевидно е бил по-интересен за нея.

Преди няколко месеца скандалната връзка на естрадния трубадур с русокоската от Добрич стана обществено притежание. Веселина заряза мъжа и детето си, с цел да скочи в обятията на Веселин Маринов. След това се подредиха поредност от случайности и събития, които провокираха вълна от неодобрение против изпълнителя. А през днешния ден това не се срами, че е разрушил едно семейство, с цел да бъде видимо благополучен.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР