Още когато изгря звездата на Били Айлиш, всички разбраха, че

...
Още когато изгря звездата на Били Айлиш, всички разбраха, че
Коментари Харесай

Били Айлиш иска да ви каже нещо: Не ѝ пука изобщо какво мислите за тялото ѝ!

Още когато изгря звездата на Били Айлиш, всички схванаха, че е свършено с оня образ на световноизвестните артисти, музиканти, които са блестящи, съвършени и умират, с цел да разходят новата си дизайнерска дрешка по аления килим. 

Виж още: Цената на TikTok славата: Джейсън Деруло стана същинска сензация, само че загуби... два зъба

Всъщност Били Айлиш потвърди, че може да си на върха на славата без да имаш разголени фотоси, и облекла, показващи прекалено много с грим, скриващ прекалено много. Е, оказа се, че има причина певицата да не демонстрира тялото си. Още преди година в действителност в реклама на долни дрехи тя призна, че носи необятни облекла, с цел да избегне мненията за тялото си и така наречен боди шейминг. 

Виж още: Предизвикателството на Дженифър Лопез: 10 дни без въглехидрати и захар

" Мразих тялото си. Бях подготвена да направя всичко, с цел да бъда в друго. Исках да бъда модел, само че бях пухкава и ниска ", призна в изявление за Vogue тя. Пред BBC пък показа, че отрицателните мнения ѝ въздействат зле и напряко ѝ " провалят живота ".

Виж още: Диетата на Адел, с която тя смъкна 45 кг.! Ето разпоредбите ѝ в елементи!

Сега, когато стана ясно, че турнето на певицата ще се отсрочи поради пандемията, Били показа къс филм в обществените мрежи, носещ името " Не е моя отговорност ". В него певицата се съблича и чете въпроси, които очевидно са предизвикани от мнения по неин адрес. " Искате ли да съм по-малка? По-висока? По-слаба? По-тиха? Раменете ми предизвикат ли ви? А гърдите ми? Аз стомахът ли ми съм? Ханша? Тялото, с което съм родена, не е ли това, което искахте? "

Виж още: Тревожно: Учени направиха модел на геймъра на бъдещето, прогнозата е плашеща

Певицата показва и още парадокси - в случай че се облича в комфортни облекла, не била жена, а в случай че се разсъблече, става уличница. " Въпреки че не сте виждали тялото ми, вие въпреки всичко ме съдите. Защо вършиме изводи за хората, основани на размерите. Накрая певицата заключва, че непознатото мнение не е нейна отговорност и е повече от ясно, че почитателите ѝ започнаха да я боготворят даже още повече по-късно видео.

Изображение: Getty Images/Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР