Още ключови донори на републиканците продължават да обръщат гръб на

...
Още ключови донори на републиканците продължават да обръщат гръб на
Коментари Харесай

Още спонсори на републиканците оттеглят подкрепата си от Тръмп за втори мандат

Още основни донори на републиканците не престават да обръщат тил на президентската акция на някогашния президент на Съединените щати Доналд Тръмп за 2024 година, като мегаспоснорите от Републиканската партия Робърт и Ребека Мърсър (баща и дъщеря) са последните, които напуснаха групата на поддръжниците на Тръмп, заяви в петък CNBC, цитирайки лица, осведомени с въпроса.

Мърсър бяха едни от главните настойници по време на президентските избори на Тръмп през 2016 година В момента обаче Робърт и Ребека Мърсър са решили да не финансират някогашния президент на Съединени американски щати и да понижат общото набиране на средства за акцията, оповестяват източниците на бизнес малкия екран.

Преди това трима други огромни спонсори на Републиканската партия взеха решение да се дистанцират от Тръмп, като избраха да поддържат други претенденти, търсейки водачи от “ново потомство ”.

Доналд Тръмп анонсира пред симпатизанти кандидатурата си за втори мандат на изборите през 2024г. Репортерка обаче долови по какъв начин защитата на залата стопира негови поддръжници да си тръгнат от траялата повече от час тирада като заграждат входовете и ги молят да се върнат назад.

Големият въпрос към Тръмп и републиканците на предсттоящия президентски избор е дали точно милиардерът ще завоюва сърцата на своите, откакто през последните седмици медиите в Съединени американски щати настойчиво спрягат съпартиеца му Рон Десантис за новия любим на партията. В защитна позиция Тръмп даже пусна известие в обществените мрежи, в което напомни, че при предходната конкуренция с Десантис е спечелил с 1.1 милиона гласа повече. Мнозина обаче настояват, че губернаторът на Флорида има положителни шансове, а медиите го нарекоха “Тръмп, само че с мозък ”.

 
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР