Броенето на бюлетините от междинните избори продължава, но вече е

...
Броенето на бюлетините от междинните избори продължава, но вече е
Коментари Харесай

Около 200 републиканци конспиратори печелят победа на междинните избори

Броенето на бюлетините от междинните избори продължава, само че към този момент е ясно, че близо 200 републиканци, които сложиха под подозрение резултатите от изборите през 2020 година или отхвърлиха успеха на президента Байдън, са спечелили в междинните избори.

New York Times неотдавна изследва изказвания, направени от републикански претенденти във всички 50 щата за места в Камарата на представителите и Сената и в конкуренциите за губернатор, щатски секретар и основен прокурор, и откри, че повече от 370 от претендентите са сложили под подозрение резултата от изборите през 2020 година, макар неналичието на доказателства за необятно публикувана машинация на гласоподавателите.

Към 00:30 ч. сутринта в сряда минимум 80 претенденти, които сложиха под подозрение предишните избори, бяха изгубили на изборите.

Изборните скептици, разпознати от The Times, варираха от тези, които изцяло отричаха резултатите от 2020 година, до тези, които се отхвърлиха от тази неистина, а по-скоро сложиха под подозрение процеса или резултатите, постоянно като допускат, че има нередности, неразрешени проблеми или нужда от по-нататъшно изследване.

До момента са спечелили над 30 претенденти, които категорично отхвърлиха резултатите от изборите през 2020 година
В Сената Маркуейн Мълин от Оклахома ще заеме мястото, оставено от Джим Инхоф, пенсиониран републиканец. „ Наистина усещам, че машината на демократите краде тези избори “, сподели Мълин след изборите през 2020 г.Джей Ди Ванс, републиканецът, създател на „ Hillbilly Elegy “, победи Тим Райън, с цел да мястото на сенатор Роб Портман от Охайо, който също се пенсионира. През март 2022 година Ванс съобщи, че счита, че изборите през 2020 година са били откраднати от Доналд Тръмп.Досега повече от 10 републиканци, които категорично споделиха, че изборите през 2020 година са били откраднати или манипулирани, са определени в Камарата на представителите. Те включват новодошли като Анна Луна от Флорида, която има вяра, че Тръмп е спечелил изборите през 2020 година Тя ще съставлява 13-ти окръг във Флорида в идващия Конгрес.Ръсел Фрай, който победи Том Райс от Южна Каролина на първичните избори на републиканците, в този момент завоюва и против съперника си от Демократическата партия.„ Много ясно е, че бяха манипулирани “, сподели Фрай за изборите през 2020 г.Конгресмените Марджъри Тейлър Грийн от Джорджия, Пол Госар от Аризона и Мат Гец от Флорида, които поддържаха изказванията на Тръмп, също завоюваха нов мандат.Губернаторът Кей Айви от Алабама също беше избран отново за нов мандат. През април 2022 година тя сподели, че „ подправените вести, огромните технологии и либералите от сините щати са откраднали изборите от президента Тръмп “.Джо Байдън завоюва седем милиона гласа повече и 74 повече гласа в Избирателната гилдия, в сравнение с Тръмп през 2020 година Опитите на Тръмп и неговите съдружници да оспорят резултатите бяха отхвърлени от съдиите в цялата страна.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР