Още една изненада очаква феновете на качественото кино след раздаването

...
Още една изненада очаква феновете на качественото кино след раздаването
Коментари Харесай

Изненади очакват зрителите в седмицата NOVA подкрепя българските филми

Още една изненада чака почитателите на качественото кино след раздаването на. В Дома на киното са проведени специфични прожекции на 5 български кино лентата, осъществени със съдействието на NOVA, както и среща с част от екипа и актьорите на всяка една от лентите. На 12.05 и 13.05 към този момент гостуваха „ Вездесъщият ” и „ Воевода ”, а в края на тази седмица феновете на българското кино ще могат да гледат „ Бензин ”, „ Маймуна ” и „ Дъвка за балончета ”.
 Вездесъщият NOVA
Асен Блатечки, който е режисьор и реализатор на основната роля във високооктановия български екшън " Бензин " , ще опише за кино лентата и присъединяване си в него преди прожекцията му в Дома на киното на 19 май в 17.30 ч. Блатечки бе определен от българските фенове за “Любим артист ” в категория “Кино ” на първото издание на Наградите “NOVA поддържа българските филми " 2018. Във кино лентата ще го забележим като автомобилния играч и монтьор Дим, който се връща към живота след 15 години прекарани в пандиза, с цел да извърши последното заричане към убитата си обичана.

В неделя, 20 май от 16.00 ч. на двете сестри Мая и Ива ще се наложи да пораснат бързо, a на възрастните – да останат усмихнати все пак във кино лентата " Маймуна " . Режисьорът, сценарист и продуцент на лентата Димитър Коцев – Шошо и сценаристът Иван Марков ще бъдат на място, с цел да отговорят на всички въпроси от почитателите, дружно с Александра Костова, Радина Боршош и още актьoри от кино лентата.
 Маймуна NOVA
Финалът на седмицата " NOVA поддържа българските филми " в Дома на киното ще постави сантименталната драма " Дъвка за балончета " на 20 май, в 18.00 ч. Лентата споделя историята на децата от 80-те и техните завършения, само че и по какъв начин се е развил живота им 25 годни по-късно. Един филм за чистата детска обич и трудностите, които стоят пред нея. Малката актриса Аглея Гумнерова ще участва на място дружно със сценаристите Георги Иванов и Теодора Маркова.
 Дъвка за балончета NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР