Още една българска компания се снабдява с екологично чиста енергия,

...
Още една българска компания се снабдява с екологично чиста енергия,
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги издаде удостоверение за зелена енергия на Платинум Бизнес Център


Още една българска компания се доставя с екологично чиста сила, доставяна от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги. Енергийният търговец връчи уверение за зелена сила на шефа на Платинум Бизнес Център, господин Росен Русев. С него ЕНЕРГО-ПРО подсигурява, че елитната бизнес постройка, ситуирана в сърцето на София,функционира със 100 % сила, добита от възобновими енергийни източници.

 

„ С решението за закупуване на екологично чиста сила, нашата компания показва уговорката си към запазване на околната среда и обезпечаване на комфорт за наемателите в Платинум Бизнес Център. Изборът ни да използваме напълно възобновима електрическа сила е предизвикан от желанието ни за поддържане на екологичното равновесие и е още една стъпка за реализиране на стабилно развиване на заобикалящия ни свят “, съобщи господин Русев.

 

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги започва самодейността за връчване на удостоверения за зелена сила преди 2 години и беше първата комерсиална компания в енергийния бранш, която издава подобен вид документ. Удостоверенията за 100% сила от възобновими източници се базират на съществуващи Гаранции за генезис, издадени от Агенция за стабилно енергийно развиване, които са благосъстоятелност на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги.

 

От 2016 година до момента водещият енергиен търговец е връчил десетки удостоверения и е зачислил хиляди гаранции за генезис на доставяната електрическа енергия. С привличането към „ зелената концепция “ на индустриални и търговски компании, опериращи на българския пазар, напъните на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги са напълно ориентирани към развиване на положителните европейски практики и одобряване на потреблението на зелена сила в активността на българския бизнес.

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР