Още един общински пункт за ваксинация срещу COVID-19 ще бъде

...
Още един общински пункт за ваксинация срещу COVID-19 ще бъде
Коментари Харесай

Още един пункт за ваксинация заработва в столичното метро - между станции СУ и Орлов мост

Още един общински пункт за имунизация против COVID-19 ще бъде открит през днешния ден сред метростанците Софийски университет " Св. Климент Охридски " и " Орлов мост ", оповестиха от Столичната община.

Входовете към пункта са откъм " Княжеската градина ", откъм Орлов мост през преносимата пътека към университета, както и през самата станция " Софийски университет ". Достъп до него ще имат всички, които пътуват с метрото.

Изнесеният кабинет ще работи всеки работен ден от 14:00 до 19:00 часа. При огромен интерес, работното време може да обхване и утринните часове на деня. В пункта медицински екип от ДКЦ номер 11 ще ваксинира искащите жители с всички, позволени от Европейски Съюз ваксини.

Първият изнесен кабинет в метрото, който беше оголен при започване на септември, се намира в метростанция " НДК ", откъм бул. " Патриарх Евтимий ". Неговото работно време е понеделник, сряда и петък - от 8:00 до 13:00 ч, а вторник и четвъртък - от 13:00 до 19.00 ч. В него дневно се ваксинират сред 30 и 70 души.

Ваксинационните пунктове в метрото се разкриват по самодейност на Столична община и кмета на София Йорданка Фандъкова, с цел да се даде опция на повече столичани да се ваксинират.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР