Още един легендарен боец пристига в България специално, за да

...
Още един легендарен боец пристига в България специално, за да
Коментари Харесай

Легендарен боец пристига в България за 13-ия Международен лагер по карате киокушин

Още един именит войник идва в България особено, с цел да взе участие в 13-ия Международен подготвителен лагер по карате киокушин, който ще се организира от 30 юни до 7 юли в черноморския курорт Камчия. Трикратният първенец на К-1 Гран При в тежка категория Петер Артс ще е един от специфичните посетители на лагера. Той е прочут още с прозвището си „ Холандският дървосекач “ и е считан за един от най-хубавите кикбоксьори на всички времена. Има зад тила си впечатляващите 106 победи, от които 79 с нокаут, и единствено 35 загуби като експерт. Самият Артс ще бъде отпред на няколко тренировки в границите на лагера по карате киокушин.

Това е вторият знаменит войник, който ще вземе присъединяване в подготвителния семинар на Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (KWU). Само преди ден стана ясно, че част от лагера ще бъде и друга холандска мощ – легендата Семи Шилт. Освен четирикратен първенец от Световните Гран При на К-1, той е ашихара каратека и играч в смесените бойни изкуства. Участвал е и в дуели от ММА в шампионатите на Pride Fighting и UFC.

Самите Артс и Шилт се познават добре. Двамата са се изправяли един против различен на кръга общо 5 пъти, а резултатът е с една победа повече за „ Холандския дървосекач “. Сега двете митове няма да се срещнат на кръга, само че ще водят свои тренировки с участниците в лагера и ще бъдат специфични посетители на първата по рода си церемония вечер по карате киокушин SENSHI. Тя ще се организира на 3 и 4 юли, от 20 часа, в Амфитеатъра в Камчия. Всички срещи от SENSHI ще се излъчват онлайн и по известната интернационална онлайн телевизия за бойни спортове www.fite.tv, на www.boec.bg и в уеб страницата на KWU – www.kwunion.com.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР