Още две компании се присъединяват към международната мрежа на инициативата

...
Още две компании се присъединяват към международната мрежа на инициативата
Коментари Харесай

Българска компания влиза в обучителна програма на УниКредит и Лондонската фондова борса

Още две компании се причисляват към интернационалната мрежа на самодейността ELITE, с помощта на взаимната обучителна стратегия на "УниКредит " и Лондонската фондова борса - UniCredit CEE Lounge, оповестиха от кредитната институция. UniCredit CEE Lounge е част от ELITE, интернационална платформа за бизнес подкрепяне и набиране на капитал на Лондонската фондова борса и се концентрира върху обещаващи компании за ускорение на растежа им.

Сред новите компании още веднъж има български представител - ASIGEST - I&G BROKERS.

Българските компании са измежду най-активните в програмата. Досега 13 компании (вкл. ASIGEST) са се присъединили в UniCredit CEE Lounge. Общият брой на фирмите от Централна и Източна Европа пък е 60, идващи от единадесет страни. Другият участник в сегашното издание е TERMOVENT от Сърбия.

Освен това, в следствие от специфичното съдействие сред "УниКредит Унгария " и фондовата борса в Будапеща, четири нови компании от тази страна се причисляват към това издание: <!--[if--> <!--[endif]--> CORECOMME SI, <!--[if--> <!--[endif]--> SOMOGYI, <!--![endif]--> <!--![if--> <!-- --> <!--[if--> <!--[endif]--> VIA BERAUTO и <!--![endif]--> <!--![if--> <!-- --> <!--[if--> <!--[endif]--> GSV.<!--![endif]--> <!--![if-->

От своето начало през 2012 година до през днешния ден ELITE е подкрепила повече от 1100 интернационалните компании. Това е платформа и система, която подкрепя амбициозни частни компании да порастват, като им предлага достъп до обучение, бизнес подкрепяне и директен контакт с интернационалната финансова и консултантска общественост. Управленските екипи получават упътвания за това по какъв начин най-добре да наблюдават своето развиване, по какъв начин да достъпват най-подходящото финансиране за техните потребности, било то частен капитал, рисков капитал, или облигационни или финансови пазари и получават препоръки за построяването на техния профил и обсег. Услугите на ELITE са планувани да отговорят на самостоятелните потребности на всяка компания, определена за UniCredit CEE Lounge, а "УниКредит " се включва в тях с обучителни модули и управление, както и като дава достъп до своите лични самостоятелни услуги за подкрепяне на дребни и междинни предприятия.

<!--![endif]--> <!--![if--> <!--![endif]--> <!--![if--> <!--![endif]--> <!--![if--> <!--![endif]--> <!--![if-->
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР