Още днес в Западна България ще усетим слабо затопляне, още

...
Още днес в Западна България ще усетим слабо затопляне, още
Коментари Харесай

Метеоролог от НИМХ към БАН с лоши новини за 21 август, разкри ще ни изненада ли времето в началото на септември!

Още през днешния ден в Западна България ще усетим едва стопляне, още преди обяд в София ще бъде слънчево и през идващите дни до края на седмицата. Това съобщи в студиото на " Здравей, България " Анастасия Кирилова - метеоролог от Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките. " Към края на тази и началото на идната седмица още веднъж ще има захлаждане и превалявания. На морето по-слабо ще се усети захлаждането, това е типично за крайбрежието. Просто процесите се размиват, до момента в който доближат до брега. Мисля, че няма с нищо да се наруши сезона на плажуващите. Там вероятността за превалявания е дребна ", сподели тя.

" Около 21 август ще има захлаждане. Няма да бъде горещо обаче в дните преди захлаждането. Изглежда обаче, че няма да имаме внезапна смяна на температурата с към 20 градуса, както се случи в този момент, само че ще е студено ", добави Кирилова.

" Очакванията са за температури към и над нормата при започване на септември. За преваляванията е мъчно да се каже, само че към този момент наподобява, че ще са към нормалните. До към 5 септември не би трябвало да има съществени проблеми във връзка с времето, само че за по-натам е към момента рано да се каже ", добави метеороложката.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР