Още днес ще започнем разговори с другите лидери, обяви Кирил

...
Още днес ще започнем разговори с другите лидери, обяви Кирил
Коментари Харесай

Кирил Петков: Разговорите с партиите започват днес |

Още през днешния ден ще стартираме диалози с другите водачи, разгласи Кирил Петков от коалиция " Продължаваме промяната " в изявление за утринния блок на.

Според него предизборната акция е посочила, че има доста общи тематики с другите партии, включително в " ИТН ". Той даде образец с избирателен спор по тематиката с основния прокурор. Експертите на двете партии нямало потребност да дебатират, тъй като са единни, че желаят да отстранен институцията на основния прокурор. 

Преговорите ще се водят по нов модел. Не да приказваме с всяка партия по настрана, а да създадем работни групи по политики и там да са всички партии, изясни Петков. Лидерска среща също ще има, но диалозите няма да са за това кое министерство за кого ще е, а за организирането на развой, който " да сплоти тимовете през цялото време ", изясни Петков. От думите му стана ясно, че срещите с водачите в действителност ще са обособени и ще предшестват тези на работнтеи групи с специалисти. Част от срещите ще се излъчват онлайн.

Той повтори, че Политическа партия ще следва политическата си поръчка от преди вота, а точно - министър председател да е Кирил Петков, а финансов министър - Асен Василев.  " Ако нашите съдружни сътрудници ни убедят, че някой има още по-добро CV от Асен Василев или по-добър метод за ръководство на България и по-добра ефикасност или образованието му е по-добро, бихме се вслушали. Не влизаме с концепцията за кариерни развития за никого ”, сподели Петков.

И с Корнелия Нинова, и с Христо Иванов, и със Слави Трифонов се чухме да се поздравим след изборите, показа Петков. Той персонално се обадил на Трифонов, посочи Кирил Петков в отговор на въпрос кой кого е потърсил.

Очаквайте детайлности.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР