Осемнадесетгодишната Дебора от Стара Загора, която беше обезобразена след брутално

...
Осемнадесетгодишната Дебора от Стара Загора, която беше обезобразена след брутално
Коментари Харесай

Дебора е дала показания, повдигнати са нови обвинения срещу Георги Николаев

Осемнадесетгодишната Дебора от Стара Загора, която беше обезобразена след брутално нахлуване в дома й в Стара Загора, е дала показания пред Районната прокуратура в града, осведоми, базирайки се на свои източници. Въз основа на свидетелските й показания са повдигнати нови обвинявания против арестувания за похищението - 26-годишния Георги Николаев Георгиев.

От Районна прокуратурасъобщиха, че спомагателното обвиняване, пристигнало след разпит на очевидци,е за закани заубийство по отношение на младата жена. Георги е изслушал персонално предявените му нови обвинявания през днешния ден в 10:30 ч.в наличието на юристите му, прецизират от прокуратурата.

В интервала от началото на април до края на юни обвиненият заплашвал Дебора и спроед обвинителите това би могло да сътвори " състоятелен боязън за реализиране на заканите ". Според събраните нови доказателства нападателните закани за саморазправаса отправени персонално към потърпевшото момиче и посредством мобилно приложение. Стана ясно, че Георги е заплашил момичето с ликвидиране общо шест пъти.

Към сегашния миг против 26-годишниямъж се водятдве досъдебни производства -за закана с ликвидиране и за нанасяне на междинна телесна щета. И по двете каузи са събрани безапелационни доказателства, че Георги Георгиеве причинител на действията, споделят още от Прокуратурата. Доказателствата се базиралинаразпити на очевидци, назначени експертизи, огледи на мястото на престъплението, конфискувани вещии биологичен материал и др.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР