Осемнадесет талантливи български деца заслужиха участие във финалния, международен кръг

...
Осемнадесет талантливи български деца заслужиха участие във финалния, международен кръг
Коментари Харесай

Ученици от България са на финала на най-голямото състезание по английски език в света

Осемнадесет надарени български деца заслужиха присъединяване във финалния, интернационален кръг на най-голямото учебно съревнование по британски език в света – „ Kangaroo Global Linguistics “. Той ще се организира в Солун в края на септември при извънредно високи стандарти за оценяване.

Над 7000 участници от цялата страна премериха сили в първия вътрешноучилищен кръг на интернационалното съревнование, което в България се провежда от Асоциацията на Кеймбридж учебни заведения в България, а 760 от тях минаха сполучливо и на национално равнище. Освен че се класират за финалния кръг в Солун през септември,18-те финалисти ще бъдат наградени за отличното си показване и на специфична гала по време на най-голямото събитие за учителите по британски език в страната - „ Ден на Кеймбридж “, което ще се организира на 22 април.

„ Състезанието се организира към този момент 18-та година дава мотив на цяла България да се гордее с достиженията на нашите надарени деца ", тка Владимир Колев, ръководител на управителния съвет на Асоциацията...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР