Министерството на образованието на Обединеното кралство изпрати нови насоки до

...
Министерството на образованието на Обединеното кралство изпрати нови насоки до
Коментари Харесай

Обучение с конфискация

Министерството на образованието на Обединеното кралство изпрати нови насоки до всички учебни заведения в Англия по отношение на потреблението на мобилни телефони от учениците.

Новите правила плануват лишаване на телефона при потребление в учебно заведение, както и обиск, в случай че детето окаже опозиция и не даде единствено джаджата. Според министерството в този момент учениците няма да се разсейват от джаджи, до момента в който учат, а държанието им ще се усъвършенства.

Новото управление, оповестено на уеб страницата на Министерството на образованието на Обединеното кралство, е изпратено до всички шефове в Англия. В обяснителна бележка министерството отбелязва, че до 12-годишна възраст 97% от учениците имат личен мобилен телефон, а всеки трети го употребява по време на уроци без разрешението на учителя.

Според чиновници честото потребление на телефона способства за растежа на онлайн издевателството, отвлича вниманието от просветителния развой и утежнява държанието. В резултат на това мнозина не научават образователния материал, а някои също пречат на работата на учителя и на ученето на своите съученици.

В...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР