Осемгодишно дете, бесарабско българче, се нуждае от немалко средства, за

...
Осемгодишно дете, бесарабско българче, се нуждае от немалко средства, за
Коментари Харесай

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Бесарабско българче се бори с лечим тумор, търсят се 37 000 евро

Осемгодишно дете, бесарабско българче, се нуждае от значително средства, с цел да бъде излекувано. Димитро се бори с израстък в главата, който му пречи да живее обикновено, само че поради произхода му донори сигнализират, че той и фамилията му са принудени да се оправят и с дискриминация. Момченцето може да бъде лекувано в клиника в Япония, само че за задачата са нужни 37 хиляди евро, в това число транспортните разноски до страната на изгряващото слънце. 



Ето какво пишат обаче донори: 

" Детето е етнически българин, православен християнин. Но обществото ни е цялостно с расисти и хора с предубеждения и не, не бъркам!

1:200 000 е вероятността това дете да има това рядко заболяване, а в детска възраст е още по-малко евентуално.

Шансовете да има естествен живот са големи, туморът е незлокачествен и отстраним, интервенцията в отлична клиника в Япония ще коства едвам 37 000 евро с всички пътувания и нужди, много рационална цена, очевидно японците имат морал, когато става въпрос за деца и за живот, не " надуват " цените.

Обаче не можем да съберем 3000 евро, какво остава за 37 000 евро, като имате поради, че подарих 1300 лева, а огромна част от другите събрани пари са от другари, само че ето три дни споделяния, реклама, само че резултатите са най-ниските в акция на тази платформа, аргументите обсъдихме с хора от платформата, те са по-долу...

Защо не можем да ги съберем? Защото хората не подаряват, а не подаряват, тъй като детето е бесарабски българин, от Украйна, тъй като дето Дими, не е Димитър, а е Димитро, тъй като семейството му звучи като мюсюлманска - Хаджиогло, при все, че майката и всички близки са мощно вярващи православни християни ". 

" Това е дете, просто дете, което може да живее или може да почине - решението и отговорността е на всички нас! Аз няма да се откажа, а Вие? ", пита един от донорите - Никола Рахнев, представен в обществената мрежа фейсбук. 

Повече информация по какъв начин можете да помогнете на дребното момченце ще намерите. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР