Осем млади българи получиха шанс от БСТВ да стартират своя

...
Осем млади българи получиха шанс от БСТВ да стартират своя
Коментари Харесай

БСТВ стартира младежко предаване. Стажантска програма готви свободни журналсти

Осем млади българи получиха късмет от БСТВ да започват своя кариера в публицистиката. Идната седмица стартира техният стаж в свободната медия.
Телевизията към този момент осъществя плана си за развиване на младежите на възраст от 19 до 28 години, подготвени за провокациите на репортерството и публицистиката.
Чрез Стажантската стратегия Българска свободна телевизия предизвиква младежи с сензитивност към обществената проблематика и сетивност към политическите процеси, които да получат умения да пресъздават обективно и правдиво информацията.
В идващите месеци те ще се учат в действителна среда и редом ще осъществят свое телевизионно предаване дружно с Младежката организация на Българска социалистическа партия.
Първите стажанти на БСТВ са утвърдени след кастинг - представилите се най-добре на събеседването са и претенденти за водещи, кореспонденти и редактори в бъдещата продукция.
Всички те са с разнообразни ползи, само че окуражени да одобряват настоящите провокации на днешната публицистика, както и да привнесат от своята характерност в непримиримото отстояване на свободата на словото.
Логично тематиките на новото предаване ще бъдат фокусирани върху младежите.
Разнообразието на рубриките дава опция в тях да попаднат настоящи политически и публични тематики, показване на млади гении, откриване на нередности, злоупотреби и пропуски в политиките, свързани с развиването и трудностите пред младежите.
Предаването е поверено на младия екип с очебийно чувство към провокациите пред новото потомство. То е платформа за разнообразни отзиви, хрумвания, планове, фантазии и цели на младите.
Корнелия Нинова се срещна с младежките представители и им пожела триумф в справедливи и смели излъчвания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР