Осем криминалисти от ОДМВР-Сливен се наредиха сред получилите тази година

...
Осем криминалисти от ОДМВР-Сливен се наредиха сред получилите тази година
Коментари Харесай

Сливенски криминалисти с престижното отличие на името на Джовани Фалконе

Осем криминалисти от ОДМВР-Сливен се подредиха измежду получилите тази година премията „ Страхливият умира всеки ден, смелият – единствено един път “ в памет на италианския магистрат Джовани Фалконе. Отличията бяха връчени през днешния ден на тържествена гала в Благоевград. За поредна година служители на реда и магистрати от страната и Европа бяха наградени за своята работа и проявен висок професионализъм в ефикасната битка с наркоразпространението.
Редом до представителите на Националната полиция на Испания, които получиха наградата за огромните си разкрития и хванати огромни количества опиати, се подредиха и криминалистите на ОДМВР-Сливен. Те получават оценката като самопризнание за активността си в разкриването и пресичането на закононарушения, свързани с произвеждане и разпространяване на неразрешени субстанции. В резултата на своята неуморна ежедневната работа и с отличното взаимоотношение с прокуратура, съд и други държавни институции ОДМВР-Сливен е постегнала обилни резултати в противодействието на този тип незаконна активност.
Наградите – плакети и грамоти, бяха връчени от ръководителя на журито Катя Бельова, дълготраен ръководител на Окръжен съд – Благоевград.
Приза получиха:
-Инспектор Владимир Марлов – шпионин в бранш „ Противодействие на престъпната престъпност ” към ОДМВР-Сливен
-Инспектор Ивелин Иванов – шпионин в бранш „ Противодействие на престъпната престъпност ” към ОДМВР-Сливен
-Инспектор Живко Кутулов – шпионин в бранш „ Криминална полиция ” в сектор „ Надежда ” към РУ-Сливен
-Инспектор Атанас Ганев – шпионин в бранш „ Криминална полиция ” към РУ-Сливен
-Мл. шпионин Иван Иванов – бранш „ Криминална полиция ” към РУ-Нова Загора
-Мл. шпионин Свилен Кавалов – бранш „ Криминална полиция ” към РУ-Нова Загора
-Инспектор Димитър Панев – шпионин в бранш „ Криминална полиция ” към РУ-Твърдица
-Мл. специалист Мариян Петров – шпионин в бранш „ Криминална полиция ” към РУ-Твърдица
Отличието се присъжда за петнадесета поредна година. Учредено е през 2009 година от Община Благоевград със съдействието на Посолството на Република Италия в България в памет на италианския магистрат Джовани Фалконе и подсилен от проф. Мария Фалконе и фондация „ Джовани и Франческа Фалконе “.
С провеждането му уредниците са си сложили за цел да бъдат подкрепени напъните на магистратите и служителите на реда в това да пазят публичните ползи и престижа на специалността си, да спомагат за ограничение на корупцията, въздействието на проведената престъпност, закононарушенията против деца посредством интернет, както и за противопоставяне на наркоразпространението.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР