Осъдителна присъда постигна Окръжната прокуратура в Разград по бързо производство,

...
Осъдителна присъда постигна Окръжната прокуратура в Разград по бързо производство,
Коментари Харесай

Съдът в Разград наложи условна присъда и 1000 лв. глоба на чужденец за подкуп на полицаи

Осъдителна присъда реализира Окръжната прокуратура в Разград по бързо произвеждане, формирано за закононарушение по член 304а, прочие 1 и прочие 3, по отношение на член 304, алинея 1 от Наказателен кодекс.

43-годишен турски жител и гражданин Англия е приет за отговорен за това, че е дал 100 лв. рушвет на служители на реда, с цел да не го глобяват, че управлявал автомобил годна шофьорска брошура , оповестиха от държавното обвиняване. Наложено му е наказване от 9 месеца затвор и 1000 лв. санкция . Чужденецът си признал за осъщественото и делото било прегледано по реда на съкратеното правосъдно разследване, а наказването било понижено на 6 месеца " отнемане от независимост " , отсрочени с изпитателен период от три години.

Случаят е от 27 януари 2023 година, когато автомобилът на мъжа бил спрян за инспекция. За да избегне налагането на наказания и свалянето на регистрационните табели на колата заради липса на годно удостоверение за ръководство на МПС, той дал 100 лв. на изпълняващите служебните си отговорности разградски служители на реда . Те неотложно те подали сигнал за станалото и чужденецът бил арестуван, а малко по-късно и притеглен към наказателна отговорност.
 Шофьор, опитал се да подкупи служител на реда, пренощува в ареста
Шофьор, опитал се да подкупи служител на реда, пренощува в ареста

Мъжът подхвърлил 50 лв. в полицейския автомобил в опит да избегне съставянето на акт
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР