Осъдената на 6 години затвор бивша кметица на Младост Десислава

...
Осъдената на 6 години затвор бивша кметица на Младост Десислава
Коментари Харесай

Може ли Иванчева да вземе бебето в затвора?

Осъдената на 6 години затвор някогашна кметица на " Младост " Десислава Иванчева няма да може да вземе сина си в Сливенския затвор, където бе отведена през вчерашния ден да излежава присъдата си. По закон единствено дами, които сега на раждането към този момент са в килия, могат да гледат бебето си в особено поделение, до момента в който навърши годинка. 

Синът на Иванчева се роди на 19 ноември предходната година и ще навърши една година в събота. Засега майката на Иванчева ще гледа детето. 

Адвокат Николай Хаджигенов, бранител на някогашния кмет на регион „ Младост “ Десислава Иванчева, е изпратил молба до президента за помилването ѝ, разгласи той по бТВ. В молбата той обаче не се базира на това, че тя оставя малко дете. Хаджигенов посочи, че при опрощение присъдата не се анулира, само че Иванчева няма да лежи в пандиза. 

Родната история познава доста видни персони, родени или прекарали първите си години зад решетките. Такава е ориста на каридиолога Чавдар Драгойчев, който майка му Цола довежда на този свят зад решетките. Именно поради бременността смъртната й присъда е анулирана.

В Сливенския се ражда и самият Азис, чиято майка излежава там присъда, натопена от семейството си. Или най-малко по този начин твърди Ромския славей.



Краля на попфолка  с майка си. Двамата знаят по какъв начин наподобява Сливенския отвътре
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР