Орлин Павлов се завръща с постоянно присъствие в Би Ти

...
Орлин Павлов се завръща с постоянно присъствие в Би Ти
Коментари Харесай

Орлин Павлов се гласи за „България търси талант”! Мария Силвестър отново водеща на шоуто, но бившите съдии са аут

Орлин Павлов се завръща с непрекъснато наличие в Би Ти Ви от есента, научи HotArena.

Певецът, който има и забележителни актьорски и танцувални качества, е съвсем сигурен член в новото жури на шоуто „ България търси гений ”, което потегля от септември с шести следващ сезон. 

Шефовете в Би Ти Ви били пред голям проблем кого да вкарат в журито на шоуто за гении, приказва се из коридорите на частния канал. В последните години съвсем всички изявени лица, които преди време изгряха точно в ефира на тази телевизия, се трансферираха в Нова, която отвори портфейла си за произвеждане на български филми и занимателни излъчвания тъкмо когато Би Ти Ви затвори своя. В резултат на това там към този момент се чудели от кое място да намерят хора, които да са и изявени, и рейтингови, и без контракт с конкуренцията, писа „ Уикенд “.

Орлин Павлов е един от дребното, които дават отговор на всички тези критерии, и тъкмо по тази причина се шушука, че от есента ще го гледаме в „ Талантите ”, откакто в продължение на цяла година радваше феновете с роля в сериала „ Скъпи наследници ”. Бившият вокал на „ Каффе ” е потенциал в музиката, танците и актьорското майсторство, тъй че може да прави оценка всевъзможните способности на възможните участници в шоуто.

Той от години има настоятелен връзки с Би Ти Ви, част е от съвсем всички фирмени празненства на медийната група, а в Нова е имал присъединяване само във „ ВИП Брадър ” преди цели 7 години и в „ Денсинг старс “ – преди 10.

Кои ще бъдат другите членове на журито, към този момент е под въпрос. Михаела Филева е била арбитър в сезон 5, само че защото сега е в „ Гласът на България ”, в случай че влезе и в „ Талантите ” наесен, ще е като дежа вю за фена. Поли Генова, която напусна „ Гласът ” поради бременността и раждането на сина си Даниел, най-вероятно ще е подготвена да се върне на екран през есента. Дали обаче след отдръпването ѝ в майчинство ще има задоволително висок рейтинг, с цел да притегли фенове за „ Талантите ”, не е напълно несъмнено. Не е изключено в шоуто да бъде поканен Ицо Хазарта , който е бил арбитър в сезон 5, а сега е изключително настоящ поради шлагера си „ Браво ”. 

Освен музиканти, ще бъде поканен най-малко един артист, прочут от ефира на Би Ти Ви. Със сигурност това няма да е Ники Илиев или Асен Блатечки. Най-вероятно ще бъде човек от „ Комиците ” или „ Столичани допълнително ”. Иво Аръков също е с положителни шансове, изключително откакто проби и в турски сериал със суперзвездата Къванч Татлъту. Другите спрягани имена са на Диана Любенова и Сашо Кадиев , който към този момент има присъединяване в сезон 4 на шоуто, само че като водещ. 

Кой ще води този път? Слуховете спрягат любимката на народа Мария Силвестър. Тя е била лице на предаването в сезони 3, 4 и 5 и се чака да стъпи на неговата сцена за четвърти следващ път. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР