Орлин Павлов се сгоди, научи "България Днес" от достоверни източници.

...
Орлин Павлов се сгоди, научи "България Днес" от достоверни източници.
Коментари Харесай

Орлин Павлов се жени

Орлин Павлов се сгоди, научи "България Днес " от достоверни източници. Певецът и секссимвол предложи брак на приятелката си Диана Великова малко преди да станат родители.

Мадамата, която е с мулатски корени, споделя заветното "да ". Актьорът и неговата възлюбена към този момент възнамеряват най-щастливия ден в живота си. Най-вероятно сватбата ще бъде през лятото край морето.

Преди ден годеницата на Павлов го подари с дъщеричка. Певецът и Диана, чиято звезда изгрява като танцьорка в ария на Мишо Шамара, кръстиха първородната си рожба Елизабет. Павлов е на седмото небе от благополучие и през целия ден приема поздравления за отрочето си. Телефонът му непрекъснато дава заето, което е знак, че приятелите на артиста и артист не стопират да му честитят.

Орлин е бясно влюбен в дамата, която го подари с дете. Двамата са дружно от повече от година, макар че Павлов настойчиво криеше изгората си дълго време. Двамата се срещат в чужбина. Любовта им е от пръв взор. Когато се срещат за сефте, Диана живее зад граница. В продължение на няколко месеца си разменят известия в обществените мрежи. От дългите диалози бъдещата госпожа Павлова схваща, че Орлин е точният мъж за нея. Тя взема решение да се върне в родната си страна и да заживее под един покрив с артиста. Няколко месеца по-късно тя е бременна.

"Диана, обичам те! Ти си майка героиня! И както се пее в една ария: "Светът е различен, когато си тук ", написа Орлин за майката на дъщеричката си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР