Орлин Павлов представи първият си самостоятелен албум Още малко... на

...
Орлин Павлов представи първият си самостоятелен албум Още малко... на
Коментари Харесай

Турнето на Орлин Павлов с голям успех

Орлин Павлов показа първият си независим албум Още малко... на огромните подиуми в София, Пловдив, Бургас, Варна и Велико Търново при огромен триумф.

Публиката без изключение одобри с отворени сърца новите песни и въздействащия музикален театър, който Орлин Павлов дружно с 10 от най-хубавите български музиканти направи особено за тях.

Музикалното прекарване нямаше да е същото без изключителните музиканти: Ангел Дюлгеров (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (пиано), Васил Вутев (барабани), Борислав Бояджиев – Борче (перкусии), Владислав Мичев (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Георги Стойков (тромпет), Евден Димитров (бас), Волен Милчев (вокали).

Както и без специфичните аранжименти направени за концертите от музикалния шеф на турнето Милен Кукошаров. От първия до последния концерт от националното турне Още малко феновете на Орлин Павлов го посрещаха с овации, пееха и танцуваха с него и на финала го изпращаха на крайници.

Самият реализатор споделя, че за него и музикантите най-голямата премия е това, че хората харесват песните от новия албум. Албумът Още малко..., с изключение на в разпространителската мрежа, към този момент може да се откри и в iTunes и Spotify.

Турнето на Орлин Павлов се реализира с генералното спонсорство на хотел Адмирал, Златни Пясъци и поддръжката на Първа капиталова банка (Fibank) и Transitions от Есилор България.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР