Орхидеята е едно от най-красивите растения, които всеки иска да

...
Орхидеята е едно от най-красивите растения, които всеки иска да
Коментари Харесай

Ако искате ОРХИДЕЯТА да цъфти, редовно правете ето това

Орхидеята е едно от най-красивите растения, които всеки желае да отглежда вкъщи. Когато това цвете разцъфне, озарява всичко към себе си. Нежно и с наситени цветове, то ни кара да не откъсваме погледа си от него.

Колкото и привлекателни да са орхидеите, те са характерни растения, изискващи да се грижим за тях по отговарящ метод, а в подмяна на това те да ни радват с превъзходните си цветове.

Ако изпитвате усложнения в развъждането на орхидеята, време е да се замислите дали вършиме всичко по този начин, както би трябвало. Вероятно сте й намерили ярко място и подобаваща температура. Може би е време да обърнете повече внимание и на самите листа.
Резен ЛИМОН и ОРХИДЕЯТА ще полудее от разцвет
Напоследък орхидеята съумява да се трансформира в едно от обичаните стайни растения. Тя обаче не е малко капризна и в случай че не знаете по какъв начин да подх...
Прочети повече
Сред най-важните неща, свързани с грижите за орхидеите, е почистването на листата им. Опитните градинари са безапелационни, че това би трябвало да се прави всекидневно, в случай че желаеме да се радваме на буйни и красиви цветове.

Листата са онази част от цветето, върху която се натрупват най-вече прахообразни частици. Ако не ги почистваме постоянно, можем да допринесем за блокиране притока на светлина.

Много е значимо всекидневно да ги пръскате с фина бликам вода и по-късно да попивате течността с мека хартия.

Същото това нещо е добре да вършиме и с прозорците, които пропущат светлината. Колкото по-често ги почиствате, толкоз повече ще цъфтят орхидеите.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР