Оргазмите са страхотни. Две мнения по въпроса няма. Но какво би

...
Оргазмите са страхотни.
Две мнения по въпроса няма. Но какво би
Коментари Харесай

Ето как да отведем оргазмите си на следващото ниво

Оргазмите са страхотни.
Две отзиви по въпроса няма. Но какво би станало, в случай че можехте да извършите тази магия още по-вълшебна?
Оказва се, че можете. Представяме ви девет съвета за усилване на оргазмите.

Опознайте тялото си
Има толкоз доста способи да се опитате да получите оргазъм - вибратори, стимулатори на клитора, пръсти, възглавници... Важно е да започнете връзката с вулвата си все отнякъде, преодолявайки душевен блокове, в случай че имате такива.

Загрейте
Уверете се, че в действителност сте затоплени преди гениталната стимулация. Обърнете (или дайте на колегата си да направи това) доста внимание на гърдите, зърната и вътрешната страна на бедрата, преди да докоснете вулвата си. Или започнете, като триете постепенно и усърдно цялата си вулва с лубрикант. После доста, доста постепенно, преминете към клаитора и вътрешните си устни, а за какво да не пъхнете и някое пръстче във вагината.

Не бързайте
За разлика от хората с пенис, които могат да свършат в границите на няколко минути, клиторният оргазъм лишава известно време от време на време, да не приказваме за вагиналния.

Престанете да се пробвате толкоз интензивно
Когато в действителност " опитваме " да стигнем до оргазъм, имаме податливост да насилваме нещата. Най-добрите оргазми идват, когато сме изцяло отпуснати и свободни от всевъзможни упования. Ако слушате това, което тялото ви споделя - било когато мастурбирате или вършиме секс, ще може да му дадете задоволително време, с цел да ви възнагради с най-хубавите оргазми.

Купете си вибратор за клитора
Когато си представяме сексиграчки, мнозина незабавно се сещат за някакъв вид вибратор, който наподобява на фалос. Но, дами, не подминавайте типовете, които концентрират цялото си внимание върху клитора.
Използвайте го сами или с колегата си.

Експериментирайте с нещо перверзно
Започнете с маска за очи или вържете леко ръцете и краката си за леглото, до момента в който сътрудникът ви доставя наслаждение на вулвата с пръсти, език и/или вибратор. За някои хора това отнемане от надзор е потребно, тъй като им разрешава да се потопят изцяло в чувствата на момента, без да се тормозят, че те лишават прекомерно дълго. Преди да започнете да експериментирате, е значимо е да се доверите на колегата си и да преговаряте, че в случай че нещо не ви се понрави по време на акта, вие ще съобщите това и той ще спре.

Опитайте кантиране
Когато смятате, че оргазъм е неминуем, отдръпнете се. Това се назовава кантиране. Има три метода да вършиме това. Единият е изцяло да спрете да докосвате себе си или колегата, до момента в който възприятието за иден оргазъм изчезне и по-късно още веднъж да се докоснете (може да вършиме това още веднъж и отново). Друг метод е вместо да кръжите към клитора си, докоснете вътрешните устни; правете го още веднъж и още веднъж. Или вие и вашият сътрудник може да се отдалечите от кулминационната точка, като продължите да докосвате клитора си, само че не и по метода, по който ще стигнете до оргазъм.

Защо да спрете наближаващия оргазъм?
Какво е по-добре от един оргазъм? Ами доста оргазми! За тези, които желаят да опитат поредни (често наричани множествени) оргазми, след приключване преместете стимулацията от мястото, където вие или вашият сътрудник сте се докосвали, преди оргазмът да настъпи, и се пипнете някъде другаде, като не позволите на възбудата да намалее напълно, и по-късно се върнете към по-интензивно допиране, което ще докара до оргазъм. Помнете, че в случай че сексът не приключи с оргазъм, не сте се провалили. Важната част е, че сте отделили малко време за себе си и сте прекарвали добре времето си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР