“Оргазмът убива коронавируса. Гарантирам ви”.“Възрастните хора затова боледуват, горкичките, те

...
“Оргазмът убива коронавируса. Гарантирам ви”.“Възрастните хора затова боледуват, горкичките, те
Коментари Харесай

Световна слава за Кобилкина и нейният апел да лекуваме коронавируса със секс - slava.bg

“Оргазмът убива ковид. Гарантирам ви”.

“Възрастните хора по тази причина боледуват, горкичките, те към този момент не получават оргазъм”.

С тази доктрина за ковид и лекуването му Наталия Кобилкина съумя да пробие в международните медии. Няколко англоезични уеб страницата към този момент писаха за рекомендацията на сексоложката, която направи кариера в България със своите курсове за дами.

Анти-коронавирус тактиката на Наталия не се изчерпва с това. Тя приканва дамите да “вдигат вибрацията си и да чистят карма” с “хубава, дълбока свирка с преглъщане”. Въпросната интензивност покачва имунитета, счита Наталия. Така и “хубавата свирка” се включи в нейната здравна тактика за справяне с пандемията.

Коментарите на нейното видео са най-вече хумористични. Макар че някои български консуматори в обществените мрежи не бяха толкоз снизходителни и обявиха, че сексоложката би трябвало да бъде съдена за дезинформация.

“В последна сметка, има и по-лоши лечения от един оргазъм”, пишат в уеб страницата vidmid.com.

Британският Daily Star акцентира обстоятелството, че множеството консуматори в Туитър са сметнали Кобилнина за “доста глупава”. Сайтът обаче осведоми и за това, че в България Кобилкина има няколко бестселъра и е работила като сертифициран фамилен терапевт.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР