Организираните фенове на Ботев Пловдив разпространиха писмо до медиите, в

...
Организираните фенове на Ботев Пловдив разпространиха писмо до медиите, в
Коментари Харесай

Феновете на Ботев Пд: Дела трябват, а не думи! Излизаме на улицата

Организираните почитатели на Ботев Пловдив разпространиха писмо до медиите, в което оповестиха, че излизат на митинг на улицата. Повод за това е градежът на стадион " Христо Ботев ". 

Ето цялото писмо на последователите на " канарчетата ": 

" До

Здравко Димитров, кмет на община Пловдив,

Пламен Райчев, заместник-кмет „ Строителство и вложения “

инж. Атанас Чилингиров, началник отдел СРД при Оперативна програма „ Жилфонд “, община Пловдив

Величко Родопски, заместник-кмет на Община Пловдив „ Финанси и икономически действия “

инж. Александър Държиков, Председател на общински съвет, Пловдив

Служители на общинска администрация на община Пловдив
Привържениците на Ботев Пловдив

Уважаеми господа,

Неведнъж декларирахме и споделяхме изгубеното доверие във Вас. Неведнъж ни беше обещавана поддръжка в най-важната ни борба, откакто финансови и политически кръгове убиха реализирането на плана стадион „ Христо Ботев “ през 2014 година Стотици пъти получавахме уверения, че „ на следващия ден ще отваряме шампанското “! Десетки политици, министри, общински чиновници и финансови благодетели обещаваха ярко бъдеще за Ботев и Неговия дом!

Ваше право и обвързване е да реализирате публичната поръчка, пусната и предоставена от Ваша страна, за най-важния състезателен обект в град Пловдив. Отново Ви подсещаме, че нееднократно бяхме лъгани, обиждани, подвеждани и унижавани! Това продължава и до през днешния ден! Ние не одобряваме повече празни думи! Достатъчно пъти поемахте задължения към нас, които не бяха изпълнени! Знаем и за предателите в екипа Ви, които настройват дребната групичка от „ задния двор " на ВСИ, само че те са доста под равнището ни, с цел да стават обект на коментар от наша страна все още!

Потвърждаваме нашите цели и претенции, към които жълто-черните почитатели се сплотиха на срещата ни от 22. 01. 2023 година, и колкото и да се пробват недоброжелателите на Ботев Пловдив да ни вкарат в политически, медийни или финансови игри, сме наясно, че това е единствено част от помията, която към този момент, а и занапред, ще се излива върху нас!

Уважаеми господа,

Отново припомняме, че жълто-черната общност упорства:

1. В най-кратки периоди да бъде построен стадион с четири  трибуни, с изцяло приключен покрив на целия стадион, който да бъде въведен в употреба и лицензиран от БФС за осъществяване на футболни срещи от националните шампионати - шампионат, купи и други

2. Качествено осъществяване на СМР по строителството на стадиона и поправяне на позволените недостатъци все още.

3. Прозрачност при разходване на обществените средства и съблюдаване на Закона за достъп до социална информация. Пълна документи, която да потвърждава сумата, която ще бъде импортирана за гласоподаване на общински съвет!

4. Община Пловдив да обезпечи средствата, нужни за цялостната довеждане докрай на стадион „ Христо Ботев “ и приемане на 4 категория от УЕФА.

Неведнъж сме заявявали, че градежът на стадион „ Христо Ботев “ ще бъде най-зорко следеният обект в града, заради което настояваме даването на информация, както законът Ви задължава и дава право да извършите! Феновете на Ботев Пловдив ще изразят гръмко недоволството си от „ достиженията “ Ви досега!

Уважаеми Ботевисти,

Както знаете, КПБП, Сдружение ПФК Ботев и Бултрас провеждат митинг, на който ясно да заявим, че не сме съгласни с неналичието на ангажираност във връзка с нашия дом! Наслушахме се на неистини, обещания за пари, препроектирания, безсмислени срещи - видяхме нулеви резултати, опити за заглушаване на най-голямата ни болежка, както и заплашително и унизително отношение към почитатели от нашите редици! НИТО КРАЧКА НАЗАД!

Още през днешния ден добре прочут представител на жълто-черната общност ще има уговорката да внесе в община Пловдив съобщение за осъществяване на митинг, след което ще Ви осведомяваме с всички елементи по него.

Бъдете будни! Глашатаите на платената публицистика и недоброжелателите на Ботев Пловдив няма да се откажат от това да създадат опит да ни компрометират и заглушат!

ТОЗИ ПЪТ ЩЕ съдебномедицинска експертиза НЕПОКОЛЕБИМИ!

Само Ботев!

КПБП, Сдружение ПФК Ботев, Бултрас "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР