Организирани от Тайванския съвет за развитие на външната търговия (TAITRA),

...
Организирани от Тайванския съвет за развитие на външната търговия (TAITRA),
Коментари Харесай

Тайван залага на индустриална трансформация от линейна към кръгова икономика

Организирани от Тайванския съвет за развиване на външната търговия (TAITRA), Тайванската интернационална седмица на водата (TIWW 2020) и Кръговата стопанска система (CE Taiwan 2020) се организираха в края на предишния месец. Това взаимно комерсиално ревю е необятно подкрепяно от всички сфери и се чака то да сътвори най-вече нови благоприятни условия за бизнес след пандемията, породена от Covid-19. Ето за какво то се смята и за най-важното тазгодишно професионално ревю в региона на водните запаси и кръговата стопанска система.

Доколкото пандемията форсира цифровата промяна на международните промишлености, TAITRA в ролята си на уредник на комерсиалното ревю на собствен ред започва редица цифрови услуги, с цел да подкрепи фирмите да разширят бизнес опциите си.

Основна тематика на ревюто бе устойчивата приложимост на водните запаси, като се употребяват разбор на данни, надзор на облаците и други смарт технологии и разнообразни типове помпи, монитори за качеството на водата и решения за филтриране на отпадъчни води (всички, от които са енергоспестяващи и екологични).

В същото време според Плана за индустриални нововъведения 5+2, промишленостите ще се трансформират от линейна (добив, произвеждане, приложимост, изхвърляне) към кръгова стопанска система. В тази връзка CE Taiwan желае да насочи предприятията към реализиране на стабилно развиване посредством ESG (екологично, обществено и кооперативно управление) и 3R (намаляване, наново потребление и рециклиране) тактики, тъй че те да могат освен да показват междуотрасловото приложение на кръговата стопанска система, новаторския бизнес модел и софтуерните артикули, включващи зелена сила и запазване на околната среда, само че също по този начин да комбинират двете горещи тематики в зелената промишленост и да покажат трендовете за реализиране на енергийна просветеност, икономисване на енергия и нововъведения.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР