Организираната обективна редукция – умът влияе на реалността …Моделът на

...
Организираната обективна редукция – умът влияе на реалността …Моделът на
Коментари Харесай

Организираната обективна редукция – умът влияе на реалността

Организираната справедлива редукция – мозъкът въздейства на действителността …Моделът на Организираната справедлива редукция на съзнанието не е добре позната доктрина, даже в паранормалните кръгове, които биха се възползвали от нея по време на диспути със скептиците.Като мироглед за природата на съзнанието, Организираната справедлива редукция може да има по-голям капацитет за сливане на областите на научните и паранормалните проучвания, в сравнение с който и да е различен действителен труд.Неспособността на учените да обединят областите на общата доктрина на относителността и квантовата механика, както и възходящата тайнственост във връзка с природата на тъмната материя и тъмната сила, е повече от задоволителна причина да се прегледат по-отблизо някои от неразрушимите стълбове на науката. И по-конкретно, концепцията, че човешкият разум не може да въздейства на материята без физически притежател или телекинеза.99 % от учените изрично ще откажат концепцията за това, че мозъкът въздейства върху материята.
Единият % е резултат от езотерични университетски кръгове, които единствено тласкат напред някои типове проучвания. До огромна степен проучванията на парапсихологията и умствените аномалии не се смятат за законна област. Те се считат за псевдонаука, занимаваща се с чакри, холистична медицина и карма.Дори учените да знаят, а доста от тях евентуално знаят за модела на съзнанието Организирана справедлива редукция и десетилетията работа на Програмата The Princeton Engineering Anomalies Research (PEAR), те просто ги пренебрегват.Когато книгата „ The Margins of Reality: The Role of Consciousness in the Physical World “ излиза за пръв път през 1987 година, Програмата PEAR стига до заключението, че човешкият разум може да повлияе на изхода на генератора на инцидентни цифри по статистически важен метод.Текущите им проучвания в плана за световно схващане наблюдават индикациите, че човешкият разум взаимодейства с физическия свят по метод, който се опълчва на стандартния мироглед на науката. Изследването допуска, че нашето схващане за човешкото схващане в околния свят е ненапълно.Това проучване удостоверява модела на Организираната справедлива редукция. Теорията твърди, че нашето схващане се състои от квантова информация, съхранявана в микротубули.Това потвърдено ли е? Не. Но можем да напомним на читателите за пъзелите, оставени от самото квантово проучване, а точно следните изводи: не можем да разберем цялостната същина на частицата, тъй като човешкият разум самичък дефинира част от нейната действителност.Ервин Шрьодингер, прочут със своя умствен опит Котката на Шрьодингер, разказва по какъв начин човешкият разум унищожава положението на квантовата суперпозиция в една или друга опция. С други думи, най-малко на квантово равнище човешкият разум основава аспекти на действителността.Поради тези аномалии, от време на време наричани „ квантови енигми “, по-хиперболични и духовни тълкования, Организираната справедлива редукция твърди, че човешкият разум основава различна действителност всякога, когато взема решение, и че той разказва по какъв начин нашата гибел ще означи преразпределението на нашите „ квантови души “ като сила назад към Вселената като цяло.Но, щом се употребява думата „ душа “, една доктрина съвсем незабавно попада в паранормалния етикет. Дори с доста по-нюансирани нови научни тълкования на думата „ душа “, е съвсем невероятно паранормалните проучвания да се одобряват на съществено, а още по-малко да получават обективни и уравновесени рецензии.Четете още: Нови проучвания дават доказателства за „ Живот след гибелта “ в прекарвания, близки до смърттаИ въпреки всичко, десетилетия наред са документирани доказателства, че информацията в съзнанието ни въздейства на бройните системи във физическия свят. Затова може да се твърди, че има най-малко анектодни доказателства, че аспектите на нашето схващане са вписани като квантова информация в тъканта на Вселената.
Ако приемем, че казусът е подобен, дано разгледаме естеството на „ призраците “, „ обладаванията “ и „ преследването “ с този нов обектив за разбор. Ако човешкото схващане взаимодейства с материята, то би трябвало да бъде под формата на предаване на информация.Все още не знаем по какъв начин тези излъчвания се изпращат или получават, само че съгласно модела Организирана справедлива редукция, информацията от нашето схващане се съхранява в микротубули, самостоятелни от нашите тела или мозъци.Тези „ реликви “ на съзнанието са вписани в тъканта на действителността, макар че механизмът, по който това се случва, е незнаен, както и естеството на това от какво се състои тази информация.Дали тази информация е като капсула на времето на съзнанието, която е оставена като досие в мозъка, като записка, пъхната в библиотечна книга, чакаща да бъде открита и претърпяна от различен разум. Тази информация би ли съдържала чисто субективна информация?Как прочувствените положения и мисли, оставени от енергиен източник, подхранван от съзнанието, се дефинират количествено по подобен метод, че да могат да създадат поредно усещане?Информацията би била некохерентна, непълна и безредна. Човек може да чака намеквания за форма, фрагменти от разговор, неочаквани, косвени придвижвания. С други думи, всички характерности, които са казани от хора, претърпели паранормални срещи.

 3 - Организираната справедлива редукция – мозъкът въздейства на действителността (видео)
Ако тези „ призраци “ не са изцяло съзнателни същества, както всекидневно се показват във филмите …? Може би се чуват, виждат и се изпитва ехтене от предишното, повторения на информация и обстановки, които към този момент са се разиграли в пространството-време и се оказват в цикъл.Може би тези цикли и даже естеството на самото предаване се дефинират и усилват от изискванията, при които силата (съзнанието) се трансформира.Казано по-ясно, може би хората, умрели при изключително трагични или бурни условия, оставят след себе си по-въздействащи усещания върху квантовия свят, пораждайки по-изразени и по-аномални „ паранормални “ прекарвания.Призрак, говорещ с някого, може да е ехтене на нещо, което човек един път е споделил навръх това място. Студеното място в „ населявана от духове “ къща може да е съмнение на температурата, подбудено от отсъствието на съзнателната сила, която в миналото е била там. Обладаването може да бъде жив разум, поглъщащ и възприемащ умствен модел, оставен от към този момент мъртъв човек.Това са спекулации, които евентуално в никакъв случай няма да прочетем в модерна научна книга. Но въпреки всичко, науката е превъзходен инструмент, който тласка напред развиването на човечеството.Важно е да се ангажираме в никакъв случай да не ограничаваме обсега на нашето предпочитание за познания, без значение какво табу е или академично непопулярно наподобява.Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР