Организаторите на започващия тази година заради пандемията от коронавирус на

...
Организаторите на започващия тази година заради пандемията от коронавирус на
Коментари Харесай

Григор и Надал ще играят на Ролан Гарос

Организаторите на започващия тази година поради пандемията от ковид на 27 септември " Ролан Гарос " оповестиха листата с подалите поръчка за присъединяване на шампионата тенисисти. Прави усещане, че в листата са всички играчи от Топ на ранглистата на ATP, като има единствено две изключения - Роджър Федерер и Ник Кирьос. Както е известно, носителят на рекордните 20 трофеи то " Големия шлем " Федерер към този момент разгласи, че поради проблемите си с коляното няма да играе до края на 2020 година, а Кирьос реши да не се включи и в провеждащото се сега Открито състезание на Съединени американски щати.
Who will play at Roland-Garros 2020?
Discover the list of participants
— Roland-Garros (@rolandgarros) 115-ият в света сега британец Анди Мъри не влиза в главната скица по рейтинг и ще би трябвало да чака " уайлд кард " или огромен брой отказвания преди старта на конкуренцията, а последният, който намира място в спиъса със своя ранкинг е №104 в света Норберт Гомбош.

От оповестения лист излиза наяве, че носителят на рекордните 12 трофеи на " Ролан Гарос " Рафаел Надал ще пази миналогодишната си купа в Париж. 34-годишният испанец пропусна US Open 2020, откакто през предишния сезон победи с трофея в Голямата ябълка.

Под №20 в листата за French Open виждаме името и на единствения българин в международния тенис хайлайф Григор Димитров, който нощес завоюва мача си от първия кръг в Ню Йорк, прегазвайки в три сета американеца Томи Пол.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР