Организаторите на Обиколката на Франция обявиха, че ще има анти-КОВИД

...
Организаторите на Обиколката на Франция обявиха, че ще има анти-КОВИД
Коментари Харесай

Анти-КОВИД протокол ще държи колоездачите на Обиколката на Франция по стаите

Организаторите на Обиколката на Франция оповестиха, че ще има анти-КОВИД протокол за надпреварата тази година, като на колоездачите и хората от щабовете се не разрешава да дават подписи и да се хранят отвън хотелите, осведоми " Ройтерс ".

Състезателите и хората от щабовете можеха да излизат от хотелите през предходната година. Достъпът до тимовете преди старта на стадиите също бе разрешен, само че в този момент те няма да имат това право поради " битката против разпространяването на КОВИД-19 ".
 Министър Андрей Кузманов поздрави международната шампионка по планинско колоездене Изабела Янкова
Министър Андрей Кузманов поздрави международната шампионка по планинско колоездене Изабела Янкова

" България разполага с изключителни гении в планинското катерене "

Достъп до тимовете ще има единствено на старта на Обиколката в Билбао, Испания, на 29 юни, като всички би трябвало да носят маски.

" За всички членовете на тимовете - спазвайте изолацията. Ограничете контактите си отвън надпреварите. Не се хранете на открито. Спазвайте обществената отдалеченост в хотелите ", се споделя в напътствията.

" Не се приближавайте до феновете - дано съблюдаваме обществена отдалеченост, без селфита, без подписи ", пишат още уредниците.

В петък във Франция бяха регистрирани 3204 инфектирани с КОВИД-19 в страната, където има към 25 000 смъртни случая.

Организаторите на Обиколката на Италия предишния месец вкараха анти-КОВИД протокол в средата на надпреварата, откакто водачът Ремко Евенепул бе заставен да се откаже след позитивен тест за ковид.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР