Организаторите на международния Автосалон София обявиха, че тазгодишното издание на събитието ще

...
Организаторите на международния
Автосалон София обявиха, че тазгодишното
издание на събитието ще
Коментари Харесай

Октомври: Месецът на Автосалон София 2021

Организаторите на международния Автосалон София оповестиха, че тазгодишното издание на събитието ще се състои в периода 16-24 октомври.

На добре познатата локация- Интер Експо Център, се чака да демонстрират най-новите си артикули повече от 100 фирми на повече от 13 600 кв.м изложбена повърхност.

"Много автомобилни министър председатели и технологични нововъведения очакват посетителите на 25-то издание на автомобилния салон в София. Впечатляващ ще бъде и броят на колите с алтернативно задвижване – хибридни, Plug-in и напълно електрически ", се споделя в официалното изказване на организаторите.

Международният авто салон в София е всред най-престижните в региона и едно от 12-те изложби в света, включени в формалния календар на Международната организация на автомобилните производители (OICA), наред с автосалоните в Париж, Женева, Детройт, Токио.

Към момента присъединяване на Автосалон София 2021 са декларирали представителите на марките ALFA ROMEO, AMG, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, DS, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, ORA, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS-ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN и други

Запазено място в ревюто имат също производителите и търговците на гаражно оборудване, аварийни елементи, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, лизингови компании, банки, застрахователи и други.

Посетителите на Автосалон София 2021 ще имат опция да тестват повече от 100 автомобила, а един от тях ще има късмет да си тръгне с чисто нова кола.

През делничните дни залите ще бъдат отворени от 10:30 до 19:30 часа, а в събота и неделя работното време е удължено – от 10:00 до 19:30 часа.

Билетите за Автомобилен салон София 2021 предстои да бъдат пуснати в продажба в мрежата на Ивентим. Предвидени са гъвкави разновидности за разнообразни групи посетители и за другите дни и часови. Билетите ще бъдат налични и по време на изложението, в касите на изложбения център.

Всички гости ще имат опция да ползват буферния паркинг при метростанция „ Интер Експо Център - Цариградско шосе ”. Капацитетът на паркинга е 1300 места, като входовете са в локалните платна пред “Интер Експо Център ” и магазин „ МЕТРО ”.

Освен метрото, посетителите могат да ползват и автобусни линии, осигуряващи директен достъп до Интер Експо Център.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР