Организаторите на Летните олимпийски игри представиха визуалната идентичност“ за Игрите

...
Организаторите на Летните олимпийски игри представиха визуалната идентичност“ за Игрите
Коментари Харесай

Показаха снимки на дизайна Летните олимпийски игри през 2024 г.

Организаторите на Летните олимпийски игри показаха „ образната еднаквост “ за Игрите през 2024 година, в това число виолетова лекоатлетическа писта и свежа серия от пиктограми за олимпийските спортове.
Прочетете още
Президентът на организационния комитет Тони Естанге съобщи, че представянето на дизайните е признак в отбраното преброяване за форума, който започва на 26 юли, 2024 година.

„ Това е нов тип за Игрите. Местата ще бъдат в този празничен, щастлив звук “, сподели Естанге, разкривайки палитра от цветове, доминирани от розово, синьо и виолетово, за декориране на олимпийските здания. Той показа и 62-те пиктограми за другите надпревари.

Пиктограмите и логотата бяха за първи път въведени на Олимпиадата в Токио през 1964 година като метод за идентифициране на другите олимпийски дисциплини. Ще има 48 спорта на Летните игри в Париж, само че Паралимпийските, които споделят осем от тях, довежда броя до 62.

Олимпийски справочник за логота ще бъде основан и разпределен към малките екрани, с цел да ги подкрепи в намирането на тези нови изображения. „ Все още умуваме върху слуховата еднаквост “, добави Естанге, който е троент олимпийски първенец по кану.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР