Организаторите на конкурса Автомобил на годината на Япония (JCOTY) обявиха,

...
Организаторите на конкурса Автомобил на годината на Япония (JCOTY) обявиха,
Коментари Харесай

Новата Toyota Prius с отличие Автомобил на годината на Япония. BMW X1 е Най-добър вносен автомобил

Организаторите на състезанието Автомобил на годината на Япония (JCOTY) оповестиха, че новото потомство на Toyota Prius е определено за победител в тазгодишното издание на конкуренцията.

От JCOTY показват, че новата генерация на Prius е завоюва със събрани 360 гласа, а класиралият се на второто място автомобил- BMW X1, е получил 150. Баварската компания получава обаче второто по значителност самопризнание в състезанието, а точно Най-добър вносен автомобил на годината на Япония. Новата Honda ZR-V е останала на трето място с натрупат актив от 100 гласа.

Освен трите посочени модела, до финалната фаза на състезанието доближиха Toyota Alphard, Nissan Serena, Subaru Crosstrek, Mitsubishi Delica Mini, Abarth 500e, Maserati Grecale и Volkswagen ID.4.

Отличия в тазгодишното издание на състезанието Автомобил на годината на Япония, който се организира към този момент 44 години, са получили също по този начин Mitsubishi Delica Mini за най-хубав дизайн, а новото потомство на Nissan Serena завършва присъединяване си с отличие за Технология на годината за трицилиндровият си 1.4-литров хибридизиран (е-Power) мотор.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР