Оралният секс със сигурност е в Топ 3 на най-желаните

...
Оралният секс със сигурност е в Топ 3 на най-желаните
Коментари Харесай

Вижте тези 5 причини защо някои жени отказват да правят орален секс

Оралният секс сигурно е в Топ 3 на най-желаните полови актове за мъжете. Някои даже го избират пред общоприетия секс. Обикновено във връзките има съразмерно систематизиране на оралния секс, като той е част от любовната игра или като главно занятие. Някои дами обаче никак не си падат по него. Ако ви е неловко да проведете този диалог (въпреки че не трябва да се срамувате) или партньорката ви настойчиво не споделя, отговорът може би се крие в една от тези аргументи:

1. Хигиената
Може да боли, само че това е една от най-често срещаните аргументи дамите да отхвърлят да вършат орален секс. И при мъжете, и при дамите, половите органи се нуждаят от измиване всеки ден и наложително измиване преди секс. Това, че пенисът наподобява чист напълно не значи, че усетът му е безпристрастен. Само няколко часа разходка на открито или едно уриниране са задоволителни, с цел да изненадат неприятно партньорката ви малко откакто ви разкопчае панталона. И в случай че това се е случило повече от един път, допустимо е тя да се откаже въобще да инициира орален секс.
Какво да извършите: в мига, в който ви хрумне, че ви се желае орален секс или че нещата ще стигнат до такава степен - минете през банята и измийте члена обширно, по кожните гънки и под главичката.

2. Вкусът
Спермата е много надалеч от концепцията за прелестен усет. В най-хубавият случай е неутрална, само че все по този начин с консистенцията на яйчен белтък. В останалите случаи е солена, кисела или в случай че сте пушач - горчива. В 90% от случаите, дамите понасят този усет, с цел да доставят наслаждение на колегата си, само че някои не могат да пренебрегват личните си вкусови рецептори, без значение дали ще гълтат или плюят.
Какво да извършите: не пушете - цигарите вършат спермата доста горчива. Мазните храни също скапват усета. Ананасът го усъвършенства. Също по този начин можете да се погрижите да дадете знак на партньорката по кое време да спре да ви подтиква с уста, с цел да свършите извън.

3. Липсата на взаимност
Много малко дами обичат да вършат фелацио поради самата концепция - множеството го вършат, с цел да доставят на мъжете си приятност и... в последна сметка, биха се зарадвали да получат същото отношение в подмяна. Ако вие очаквате от нея да ви направи свирка, само че не сте подготвен да отделите време да върнете услугата, или да извършите нещо друго в секса, което тя доста обича, в последна сметка това може да я откаже да инициира въобще.
Какво да извършите: поемайте постоянно самодейността и вие да ѝ доставяте наслаждение по този начин, както и тя на вас.

4. Неудобство
Тук става въпрос за два типа стеснение - физическо и психическо. При физическото, пенисът може да е прекомерно огромен или да ви лишава по-дълго време да свършите с този тип стимулация - а дългото държане на отворена уста е изморително и даже може да боли. Възможно е и рефлексът ѝ за гадене да е доста мощен.
Какво да извършите: оставете тя да зададе темпото и не натискайте главата ѝ надолу. Психическото стеснение идва от това, че от време на време свирката е синоним на оскърбление или че дамата не се усеща като че ли наподобява добре, до момента в който я прави.
Какво да извършите: обгрижвайте партньорката си, постарайте се да ѝ показвате какъв брой я обичате и че това, което прави, в действителност ви харесва и ви доставя наслаждение.

5. Просто не е нейното нещо
Възможно е фелациото просто да не съставлява интерес за половинката ви, по каквато и да е причина. Ако твърдо отхвърля или ѝ е извънредно неприятно, в последна сметка няма смисъл от принуждение.
Какво да извършите: помислете дали това няма да повлияе на връзките ви в дълготраен проект. Дори най-малкото неодобрение в секса може да прерастне в огромен проблем за всяка връзка. Ако държите на този вид стимулация и непосредственост, може би би трябвало да промените колегата до момента в който е време. Фелациото може да е едно в действителност сближаващо и възбуждащо прекарване, стига и двамата да го желаете. Опитайте да говорите отворено по тематиката и нещата ще стартират да се случват доста по-лесно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР